Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Az Akasha Krónika Angyala elárulta, hogyan férhetsz hozzá az égi könyvtárhoz!

Szerző:
Szabó Anna
Az Akasha Krónika tartalmaz mindent, ami történt, történik és történni fog a világban. Minden ott van benne a korábbi életeidről, a sorsodról, de még a jelen helyzetedről is. Ha válaszokat keresel vagy útmutatásra lenne szükséged, akkor az Akasha Krónika Angyala elárulja, hogyan férhetsz hozzá az égi könyvtárhoz!

Mi is az Akasha Krónika?

Olyan, mint egy „könyvtár” vagy „kozmikus számítógép”, amely minden, a világegyetem összes lelkét és információját tárolja. Ez nem teljesen pontos leírás, azonban mind a könyvtár, mind a számítógépes metaforák nagyon jól körbeírják.

Az Akasha-krónikát nevezik még az Élet Könyvének, ugyanos az Akasha valójában minden létező vibrációs lenyomatot tartalmaz. Minden szó, gondolat, érzelem, cselekvés, dolog, bolygó, lény, tudat, lélek, személyiség és ötlet, ami valaha is volt, és valaha is lehetősége van arra, hogy a jövőben is legyen, energikusan tárolva van az Akasha-krónikában.

Az egyik fő ok, ami miatt a könyvtárhoz vagy a számítógéphez hasonlítjuk, hogy ez a tudatosság és az információ, mindenhol, minden időben tárolódik. Olyan, mint egy kozmikus internet, amelyre bárhonnan lehet csatlakozni.

Más szavakkal, minden tudás, szó, gondolat, minden tárolódik benne és folyamatosan frissül.

Így lehetőség van hozzáférni az előző életekhez, a lélek szándékához, céljához, és a lehetséges jövőhöz is. Továbbá a hozzáférés révén előhívhatod a múltbeli tudásodat, készségeidet, meggyógyíthatod a múlthoz kötődő blokkolásokat, és meggyógyíthatod magadat.

Minden egyes választással, gondolattal és történéssel az Akasha-krónika változik, és minden pillanatban frissülnek az indormáció.

Hogyan érheted el Akasha Krónikát?

Bárhol és bármikor rá tudsz csatlakozni meditáció révén. Ezt általában a rádió analógiájával szokták jellemezni. A zene folyama szól, de a rádiónak a megfelelő állomásra kell állnia, hogy felvegye a frekvenciát és számodra is elérhető legyen.

Ebben az esetben te vagy a rádió, és az Akasha-krónika meg körülötted van, és nyugodt meditatív állapotba lépve a megfelelő frekvenciára hangolódva elérheted.

Keress egy csendes és kényelmes helyet, ahol meditálhatsz. Hunyd le a szemedet, lélegezz mélyeket és kezdj összpontosítani.

Kérj magad köré Isteni Fehér Fényt, és hívd l Metatron arkangyalt, az Akasha Krónika Angyalát, hogy segítsen elérni a krónikát, a tudás, a bölcsesség, a gyógyulás és az igazság érdekében.

Adj magadnak időt és lélegezz mélyeket.

Képzeld el, hogy fehér fény vesz körbe, és kilégzés közben elengeded a feszültséget, a stresszt és a fájdalmat, ami benned van.

Lélegezz be fehér fényt, ami tele van pozitív energiával, szeretettel és erővel.

Az Akasha krónika nagyon tiszta és könnyű frekvencián tartják, és így meg kell emelnünk a rezgésünket, hogy hozzáférjünk.

Amikor kész vagy, kérd meg a Metatront, hogy vezessen téged az Akasha Krónika tudástárába.

Képzeld el, hogy megjelenik fényfelvonó előtted és kinyitja az ajtaját. Képzeld el magadat, ahogy belépsz, és az ajtók bezáródnak.

Ahogy a felvonó a fénybe emelkedik, úgy érzed te is, hogy közelebb kerül a Forráshoz, a Lélekhez és Mindenséghez. Érezd a fejednél, a szívednél, ahogy megnyílsz és befogadod a szeretet, a fény és az öröm békés energiáit. Mikor úgy érzed, a lift megáll, és az ajtók kinyílnak, megérkeztél a szent helyre. Lépj be.

Tudd, hogy megérkeztél, és elmerülhetsz az Akasha-krónika könyvtárában.

Csak maradj itt és figyelj! A körülötted lévő fényekben van a tudás kódolva. Figyeld, ahogy a tudás mozog, a maga módján él. Figyeld, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a fények, az iratok, hogy minden összefüggésben áll a másikkal.

Gondolj egy olyan helyzetre vagy kérdésre, amit tudni szeretnél vagy útmutatásra lenne szükséged. Metatron segíteni fog megtalálni, amit keresel.

Tedd fel a kérdést, mondd el a kérést és hagyd, hogy a válasz a megfelelő módon és formában megjelenjen. Elképzelhető, hogy a Metatron egy könyvet ad át neked, a mentális filmet vagy a jelenet mutathat a fejedben, vagy egyszerűen beugrik az elmédbe a válasz, esetleg meghallod azt. Mindenki másképp kapja meg.

Amikor megkaptad, amit szerettél volna, köszönd meg Metatron segítségét és az Akasha Krónikának is. Képzeld el, hogy megjelenik a lift, menj be és várd meg, amíg leér és kinyílik az ajtó. Akkor végzel a meditációval.
 

angyalok angyaliskola
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL