ANGYALISKOLA

Atlantisz Angyalainak 9 figyelmeztető üzenete a járványról

Rengeteg angyal kapcsolódott Atlantiszhoz, de 12 arkangyal volt, akik kifejezetten összedolgoztak az Atlantisz papjaival, hogy tanítsák őket és fejlesszék az atlantiszi embereket. Akkoriban az emberek könnyű szerrel voltak képesek kapcsolatot létesíteni az angyalokkal és átvenni az üzeneteiket. Ezúttal 9 figyelmeztető üzenetet osztottak meg a járvány idejére, amire érdemes odafigyelni!

Íme, Atlantisz Angyalainak meglátásai és figyelmeztetései a járvány kapcsán. Tanulj belőlük, hogy elkerüld a kellemetlenségeket és tapasztaltabb, bölcsebb, de még boldogabb is lehess. A legtöbb tanácsot már az ősi Atlantiszon is gyakorolták az emberek:

Tanulj az eltűnt birodalmak hibáiból

Rengeteg teória szól arról, hogy a nagy birodalmak és világok azért is pusztultak el, mert saját magukat vitték romlásba. Kapzsik lettek, túl nagy hatalomra tettek szert, elbízták magukat. Mindenképpen érdemes tanulni a történelem hibáiból. Ami jelenleg történik az nem büntetés, hanem következmény. Az ember szabad akarattal is bír, így megvan a „lehetőségük”, hogy saját maguknak is ártsanak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL