Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Angyali áldás Zadkiel Arkangyaltól péntek estére - A bőség az ajtódon kopogtat!

Szerző:
Szabó Anna
.

Zadkiel Arkangyal most hozzád küldi az angyali áldást, hogy a bőség útjára tereljen. Nyisd meg a szívedet és légy fogékony az Univerzum ajándékaira.

Zadkiel Arkangyal a bőséget és gazdagságot hozza el most az életedbe. Az angyali áldás azt üzeni, hogy jelen pillanatban minden megvan benned és körülötted ahhoz, hogy a bőség megtapasztalásával gazdagodj.

Engedd be a bőséget az életedbe a gondolatok erejével és az elégedettség tudatosságával. Tudatosítsd magadban, hogy már most is bőségben élsz, és a bőség minden formáját vonzod az életedbe. Nyisd meg az ajtót a gazdagság előtt, és légy kész fogadni a jólétet.

A bőség nem csak anyagi formában nyilvánulhat meg. Az öröm, a szeretet, a kapcsolatok, az egészség és a lelki gazdagság formájában is hozzád áramlik. Engedd, hogy a bőség életed minden területen megjelenjen, és örvendezz annak, ami már most jelen van.

Higgy a saját erődben, a képességeidben, és engedd, hogy az angyali áldás megérintse a lelkedet, és erősítse a belső hitedet abban, hogy méltó vagy a bőségre és a gazdagságra. Légy hát nyitott és fogadd el az Univerzum ajándékait, ugyanakkor légy hálás mindazért, amivel már megáldottak, és nyisd meg a szívedet a további áldások és gazdagság felé.

Bízz és engedd, hogy az angyali áldás vezessen a gazdagság ösvényén, és fogadd el a jóság és a bőség ajándékait.

Áldás és gazdagság kísérjen az utadon!

ezotéria asztrológia angyal angyalüzenet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL