ANGYALISKOLA

8 oka annak, hogy egy angyal nem felel az imáidra vagy nem teljesíti őket

Mindannyian tettünk fel már kérdést az imáinkban vagy kértünk egy jelet, hogy tudjuk, mit kell tennünk, mi a helyes, merre menjünk. Mind vártunk már válaszokat. Volt, mikor megkaptuk őket, máskor viszont nem. Mi lehet ennek az oka? Biztos nem az, hogy az angyalunknak nem volt kedve velünk foglalkozni. Az angyalok mindig, mindent jó okkal tesznek!

Az angyalok minden imádat hallják - különösen az őrangyalaid, akiket csak neked jelöltek ki és állandóan veled vannak. Az angyalok feladata többek között, hogy válaszoljanak az imáidra, mivel az egyik fő feladatuk, hogy hírvivők legyenek, emellett szeretetükkel és útmutatásukkal mentorálnak bennünket.

Ha egy ima megválaszolatlanul marad, az komolyan megrázhatja az emberek hitét. De tisztázzunk néhány téves elképzelést a „megválaszolatlan imákról”. Először is, az angyal nem egy lámpásban lévő dzsinn - nincs is felhatalmazásuk arra, hogy teljesítsék minden igényünket és kívánságunkat. 

Továbbá:
 

Minden ima megválaszolásra kerül

Az angyalok nem akarnak büntetni és gyakran veled együtt sírnak, amikor valami nem úgy működik, ahogyan tervezted, vagy remélted. Viszont sok mindent számba kell venniük, mikor teljesítenek egy imát vagy válaszolnak rá. De egy biztos: minden ima megválaszolásra kerül - csak nem mindig a kívánt vagy várt módon vagy időben! Hiszen sokszor olyat kérdezel, amit már magad is tudsz vagy neked kell valamiképp rálelned a válaszra. Hogyha elmarad a válasz, úgy érzed, nem segítenek, kérj egy kis segítséget tőlük ilyen téren, hogy azt árulják el, segíthetnek, válaszolhatnak-e vagy sem.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL