ANGYALISKOLA

8 jel, amely arra utal, hogy angyalok és a Teremtő keresik veled a kapcsolatot

Van, hogy mi keressük a kapcsolatot az angyalokkal és a Teremtővel, mert szükségünk van a segítségükre vagy mert önmagunkat, a lelki békénket keressük. Máskor viszont ők igyekszenek elérni minket. Hogy miért? Mert tervük van velünk. Szeretnék, ha beteljesítenénk a sorsunkat vagy egy feladatot. Vagy üzenetük van a számukra. Ha a következő jelet tapasztalod az életedben, akkor éppen ez történik veled is!

Az sem kizárt, hogy szeretnék, hogy a magad módján szolgáld őket és ezért keresnek. Rengeteg oka lehet. Ez a 8 jel segít abban, hogy észrevedd, ha valóban keresik veled a kapcsolatot az angyalok és a Teremtő:

Hangokat hallasz

Akit szólítanak az égiek, az gyakran hangokat hall. Meditáció közben vagy szimplán egy nyugodt pillanatában. Meghallja az angyalok énekét, beszédét, súg neki az Isten, méghozzá tisztán és érhetően. Ám az is lehet, hogy a belső hangod, mely kapcsolatban áll velük és próbál feléjük terelni. Hallgasd őket figyelmesen. Nem kell rágörcsölni. Úgyis annyi üzenetet fogsz majd fel, amennyire szükséged van.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL