ANGYALISKOLA

8 jel, amely arra utal, hogy angyalok és a Teremtő keresik veled a kapcsolatot

Van, hogy mi keressük a kapcsolatot az angyalokkal és a Teremtővel, mert szükségünk van a segítségükre vagy mert önmagunkat, a lelki békénket keressük. Máskor viszont ők igyekszenek elérni minket. Hogy miért? Mert tervük van velünk. Szeretnék, ha beteljesítenénk a sorsunkat vagy egy feladatot. Vagy üzenetük van a számukra. Ha a következő jelet tapasztalod az életedben, akkor éppen ez történik veled is!

Az sem kizárt, hogy szeretnék, hogy a magad módján szolgáld őket és ezért keresnek. Rengeteg oka lehet. Ez a 8 jel segít abban, hogy észrevedd, ha valóban keresik veled a kapcsolatot az angyalok és a Teremtő:

Eláraszt a feltétel nélküli szeretet érzése

Mostanában gyakran előfordult veled, hogy minden ok nélkül elöntött a feltétel nélküli szeretet érzése? Hirtelen szeretni kezded önmagadat, az egész világot és benne minden élőlényt? Igen, ez az isteni szeretetet, amit az égiek is éreznek irántunk. Meglehet, hogy sokkal nagyobb szereped van a világban, mint gondolnád. Az angyalok, a Teremtő segít neked ezt megfejteni, útba igazít és elárulják, mihez kezd el a hatalmas, csodálatos, gyógyító, teremtő erejű szeretettel.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL