Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

6 jel, hogy jó úton jársz a megvilágosodás felé az angyalok szerint

Szerző:
Szabó Anna
Többféle megvilágosodás is létezik és mindenkinél máshogy, más időben történik. De az angyalok azon vannak, hogy folyamatosan támogassanak bennünket és segítsenek abban, hogy elérjük a spirituális megvilágosodást, megnyitva ezzel tudatunkat az égieknek, megértve a világot és működését, de legfőképpen önmagunkat és a célunkat, amiért itt vagyunk. Íme, 6 jel, hogy jó úton jársz ebben!

Több angyal is dolgozik a megvilágosodásunkért, köztük olyanok arkangyalok, mint Gabriel, a kezdet, Azrael, a halál, Michael küzdés, az élet, Jophiel, az ihlet és kreativitás, Uriel, a fény, Metatron a sorsok ismerője és bölcsesség angyala. Ezek az angyalok mind, mind olyan dolgokat tanítanak, amelyekre szükség van ahhoz, hogy bekövetkezzen a megvilágosodás. Így különböző életszakaszainkban más-más angyal tanít bennünket, mikor, kire van éppen szükségünk.

De ez a 6 jel felfedi előtted, hogy te jó úton jársz-e a megvilágosodás útján:

 

{KEPGALERIA}

5. Jobban odafigyelsz a kapcsolataidra

Különösen odafigyelsz a kapcsolataidra. Megválogatod a köreidet és megbecsülöd a viszonyaidat. Tudod, hogy melyik mit szolgál, és milyen célzattal van az életedben. Külön értelmezed, a pár, a barát, a mester, a kritikus és egyéb címszavas kapcsolataidat. Nem kerülsz senkit, mert tudod, hogy mindegyik kapcsolat vezet valahova, adhat valamit, még akkor is, ha futólag találkoztatok, csak egy órás beszélgetésre kerültetek össze az utcán. De még a természettel való kapcsolatod is sokkal erősebb lett.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL