ANGYALISKOLA

5 üzenet a női angyaloktól a földi hölgyek részére! - Újabb meglepő gondolatok!

Múlthéten olvashattátok mit üzentek a férfi angyalok Nekünk. Most pedig a női angyalok voltak olyan kedvesek, hogy meglátásaik és tapasztalásaik alapján megosztották velünk gondolatainkat és összeszedték azt az 5 legfontosabb dolgot, amit a földi hölgyeknek üzennek. Ezt minden nőnek érdemes elolvasnia!

4. Hozzátok egyensúlyban magatokban Lilithet és Évát

Vajon miért illetik sokszor a nőket a vipera címmel? Miért mondják azt, hogy többet acsarkodnak egymással, mint a férfiak? Mert valóban, minden nő egy kicsit szeszélyes istennő.

Kevesen ismerik el azt, hogy először Isten Ádámnak Lilithet adta párjául és csak utána jött Éva. Erről a történetet itt találhatjátok meg.

Tehát, az egyik percben a legjobb barátnők, a másikban pedig ősi ellenségek. Emiatt kémlelik folyamatosan egymás külsejét, anyagi helyzetét vagy férjét. Irigyek és féltékenyek egymásra. Kibeszélik egymást, pletykálkodnak, ármánykodnak és elárulnak. Örökösen versengenek és harcolnal. Mert erőteljesen él bennük Lilith, aki sötété istennővé avanzsált.

Aztán persze ott vannak az Évák, akik csupa szívek, gyöngédségek, a szerető feleségek és anyák, a csendesek és szívesebben tesznek párjuk kedvére, és akár hódolnak be nekik. Ők a némán szenvedők, és akik beérik kevesebbel.

Minden nőben ott van valahol mind a kettő, hiszen Lilith és Éva is az Ősanya. Olykor az egyik jobban dominál. De az volna a legegészségesebb, ha a tudatosan megpróbálnátok egyensúlyba hozni őket.

Mert Ádámból mindig is csak egy volt. Ő nem változott.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL