Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 üzenet a női angyaloktól a földi hölgyek részére! - Újabb meglepő gondolatok!

Szerző:
Szabó Anna
Múlthéten olvashattátok mit üzentek a férfi angyalok Nekünk. Most pedig a női angyalok voltak olyan kedvesek, hogy meglátásaik és tapasztalásaik alapján megosztották velünk gondolatainkat és összeszedték azt az 5 legfontosabb dolgot, amit a földi hölgyeknek üzennek. Ezt minden nőnek érdemes elolvasnia!

3. Nem csak szerelem létezhet számotokra

Rengeteg nő leragad ott, hogy szerelemre, párkapcsolatra vágyik és a megvalósult mesékre. Nincs is ezzel semmi baj, ez mindenkinek jár is. A gond csak ott van, amikor valaki leragad ennél és másra sem vágyik. Igaz, talán néhány embernek ez a sors, szerelem, párkapcsolat, házasság, gyerekek és család. De még annyi minden várhat egy nőre! Lehet belőle világutazó vagy művész. Nem csak karriert építhet, de az álmait is bátran kergetheti. Élhet vallásos vagy spirituális életet is. Lehet egyszerre bolti eladó és munkaidő után spiritiszta is a belvárosban vagy önkéntes állatmentő.
Ezért sose mondjatok le álmaitokról! Ma már lehet belőletek üzletasszonytól kezdve orvosig az bármi, ami csak lenni szeretnétek és nincsenek törvények, amik elnyomnának a magánéletben. Ha egy férfi szeret, így is szeretni fog, ha közben követitek a saját életutatokat!
Érdemes lenne minden nőnek a szíve mélyére néznie és a sorsát kikémlelnie, mert számos terület vár rájuk, ahol remekelhetnének, és ami ugyanúgy megtölthetni a szívüket, mint a szerelem.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL