Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 üzenet a női angyaloktól a földi hölgyek részére! - Újabb meglepő gondolatok!

Szerző:
Szabó Anna
Múlthéten olvashattátok mit üzentek a férfi angyalok Nekünk. Most pedig a női angyalok voltak olyan kedvesek, hogy meglátásaik és tapasztalásaik alapján megosztották velünk gondolatainkat és összeszedték azt az 5 legfontosabb dolgot, amit a földi hölgyeknek üzennek. Ezt minden nőnek érdemes elolvasnia!

2. Próbáljátok jobban megérteni a férfiak szemszögét is

Sok nő nem veszi a fáradtságot, hogy meg akarja érteni a kedvesét. Az más, ha valaki arra törekszik, hogy kielégítse az igényeit. Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy érti is őt. Márpedig csak úgy működhet jól egy kapcsolat, ha megértitek a férfiakat.
Például meg kell érteni azt, ha valaki nagy gyerek és szeret órák hosszat játszani a gép előtt. Neki az a kikapcsolódása, ő olyankor el tud menekülni egy másik világba, ahol nincs munka, idegesítő főnök vagy bármi hasonló.
Ugyanígy, ha van férfi, aki szeret munka után beülni a kollégáival inni egy sört – de különben nem alkoholista és nem lesz agresszív részegen – az még nem olyan nagy vétek. Nekik is kell engedniük a gőzt. Csak ők nem egy forró fürdővel teszik ezt.
A többieket is meg kell érteni, azokat, akik karriert és pénzt akarnak, akik a családfenntartó szerepre pályáznak. Akik támogatásra szorulnak, akik sportkarrierről álmodoznak. Akiket kiborítanak a nők „hülye” kérdések, akik több szeretkezésre vágynak. A férfiak nem a lelkizést, hanem a beszélgetést és a megértést igénylik. Ezért néha add át a helyedet, és csak hallgasd meg őt. Tanácsokat sem kell neki adni, egyszerűen hallgasd meg, támogasd, éreztesd, hogy vele vagy. És próbáld megérteni őt a mindennapokban, mit, miért tesz. A férfiak is pont olyan összetettetek, mint a nők!
Végezetül, amikor vitáztok, ne a magad igazát sulykold, hanem adj neki is igazat és engedd szóhoz jutni. Ne lenyomni akard őt, hanem megegyezni vele és közösen oldani meg a gondot. Sok kapcsolat azért fut zátonyra, mert a partnerek nem beszélgetnek eleget őszintén egymással. Ti ezt ne kövessétek el!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL