Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 technika a Tavasz Angyalaitól, amelyek segítségével kedved szerint alakíthatod a tavaszodat

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha tavasszal végre beindulnának a dolgok körülötted? Jó volna rátalálni az új kedvesedre? Vagy szeretnéd, ha tele lennél élettel, energiával és nem döntene le a lábadról a tavaszi fáradtság? 5 technikát osztottak meg velünk a tavasz angyali, amelyek segítségével elérheted a tavaszra kitűzött céljaidat és megszabadulhatsz mindattól, amitől csak szeretnél! Alakítsd úgy ezt az időszakot, ahogy neked tetszik!

A következő technikákat annyiszor végzed el, ahányszor csak jól esik, akár mindennap is elvégezheted őket. Mivel az angyalok segítségét veszed igénybe, érdemes lehet a gyakorlat elvégzése után megköszönni a segítségüket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szabadulj meg a félelmektől és rossz szokásoktól

Behunyt szemmel képzeld el Asmodel, a tavasz, a megújulás, az átalakulás, a türelem angyalát. Egy tükröt mutat neked, amiben látod magadat, ahogy a káros szokásaidat űzöd éppen. Nyúlj bele a tükörbe és rendezd át. Vedd ki a cigarettát, az alkoholt a kezedből vagy szólj a tükörképesre, ne legyen kishitű, vagy ne féltékenykedjen. Majd megjelennek a tükörben a félelmeid. Kérd meg Asmodelt, hogy segítsen megszabadulni tőlük. Figyeld meg, hogy a kezeivel átalakítja a képet és a félelem ellentétét mutatja. Biztonságban vagy, boldog vagy, nem érhet baj. Utána a fejedre teszi a kezét és érezd, ahogy elönt a szeretet, a biztonság érzete, a nyugalomé. Nem vágysz arra, hogy a rossz szokásaidat űzd. Érezd, hogy elengedted őket, akár csak a félelmeidet. Maradj így addig, ameddig csak jól esik.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL