ANGYALISKOLA

5 technika a Tavasz Angyalaitól, amelyek segítségével kedved szerint alakíthatod a tavaszodat

Szeretnéd, ha tavasszal végre beindulnának a dolgok körülötted? Jó volna rátalálni az új kedvesedre? Vagy szeretnéd, ha tele lennél élettel, energiával és nem döntene le a lábadról a tavaszi fáradtság? 5 technikát osztottak meg velünk a tavasz angyali, amelyek segítségével elérheted a tavaszra kitűzött céljaidat és megszabadulhatsz mindattól, amitől csak szeretnél! Alakítsd úgy ezt az időszakot, ahogy neked tetszik!

A következő technikákat annyiszor végzed el, ahányszor csak jól esik, akár mindennap is elvégezheted őket. Mivel az angyalok segítségét veszed igénybe, érdemes lehet a gyakorlat elvégzése után megköszönni a segítségüket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Új partner bevonzása, illetve a szerelmi életed előmozdítása

Hogyha szeretnéd megtalálni a kedvesedet, vagy arra vágysz, hogy a pároddal eljegyezzétek egymást, mélyebb legyen a kapcsolatotok, akkor vizualizáld a tavasz egyik angyalát, Chamuelt, aki a kapcsolatok felett őrködik. Kézen fog téged és felvezet egy hídra. A híd közepén láthatod, mi folyik a hídon túl. Látod magadat a leendő vagy a meglévő kedveseddel (a leendőnek az arca nem kivehető) de mindketten boldogok vagytok és szeretitek egymást. Majd a híd alján meglátod ezt a személyt vagy a párodat. Sétálj oda hozzá, de tudd, hogy minden lépés egy nap, amivel közelebb kerülsz hozzá és öleld meg. Érezd őt a lelkedben. Tudd, hogy már boldog kapcsolatban vagy, csak még nem láttad a kedvesedet. Illetve tudd, hogy megfog valósulni a vágyad. Majd Chamuel kitárja a szárnyait és betakar titeket. Most már biztosra veheted, hogy bármelyik nap megtalálhatod, avagy bekövetkezhet a vágyad.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL