Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 technika a Tavasz Angyalaitól, amelyek segítségével kedved szerint alakíthatod a tavaszodat

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha tavasszal végre beindulnának a dolgok körülötted? Jó volna rátalálni az új kedvesedre? Vagy szeretnéd, ha tele lennél élettel, energiával és nem döntene le a lábadról a tavaszi fáradtság? 5 technikát osztottak meg velünk a tavasz angyali, amelyek segítségével elérheted a tavaszra kitűzött céljaidat és megszabadulhatsz mindattól, amitől csak szeretnél! Alakítsd úgy ezt az időszakot, ahogy neked tetszik!

A következő technikákat annyiszor végzed el, ahányszor csak jól esik, akár mindennap is elvégezheted őket. Mivel az angyalok segítségét veszed igénybe, érdemes lehet a gyakorlat elvégzése után megköszönni a segítségüket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Erő lekérése

Úgy érzed neked erőre, bátorságra, motivációra lenne szükséged a tavasszal? Akkor meditációban képzeld el, hogy megjelenik előtted Gábriel, az egyik tavaszi angyal, aki az erő, a bátorság angyala is. Kinyújtja feléd kezeit, amiből aranyló fénysugár tör elő és körbevesz téged vele. Érezd, hogy egyre erősebb leszel, ahogy elönt a boldogság, a pozitivitás és a tetterő. Élvezd ki, ameddig jól esik. Utána leereszti a kezeit és ezzel kész is vagy.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL