Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 technika a Tavasz Angyalaitól, amelyek segítségével kedved szerint alakíthatod a tavaszodat

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd, ha tavasszal végre beindulnának a dolgok körülötted? Jó volna rátalálni az új kedvesedre? Vagy szeretnéd, ha tele lennél élettel, energiával és nem döntene le a lábadról a tavaszi fáradtság? 5 technikát osztottak meg velünk a tavasz angyali, amelyek segítségével elérheted a tavaszra kitűzött céljaidat és megszabadulhatsz mindattól, amitől csak szeretnél! Alakítsd úgy ezt az időszakot, ahogy neked tetszik!

A következő technikákat annyiszor végzed el, ahányszor csak jól esik, akár mindennap is elvégezheted őket. Mivel az angyalok segítségét veszed igénybe, érdemes lehet a gyakorlat elvégzése után megköszönni a segítségüket!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Teremts lehetőségeket

Teremts lehetőségeket ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat! Hunyd le a szemedet és képzeld el, ahogy megjelenik előtted Jofiel a szépség, az ihlet, a gyakorlatiasság, a megvilágosodás angyala. Ő annyi ajtót jelenít meg előtted, ahány kitűzött célod van. Utána lásd, hogy az angyal odamegy az ajtókhoz és kinyitja őket és az ajtók mögött látod azt, amire vágysz. Figyeld meg őket alaposan. Ezután az ajtókból egy nagy ajtó lesz és azt is kitárja előtted Jofiel, majd arra fog bíztatni, lépj át rajta. Megfogja a kezdet és együtt átléptek az ajtón. Lásd magadat, ahogy a vágyaid megvalósultak, ahogy megéled őket. Maradj így addig, ameddig csak szeretnél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL