ANGYALISKOLA

5 jel, hogy a sötét erők átvették az uralmat az életedben és észre sem vetted

Mindegy, hogy a sötét angyalok, vagy éppen a démonok, de a gonoszság erői már átvették az uralmat az életedben és talán még csak fel sem tűnt neked vagy nem is sejted, hogy ők irányítják az életedet. Ez az 5 jel segít észrevenned, ha valóban így van, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy elűzd őket és negatív befolyásukat. Mert biztos lehetsz abban, amíg ők ténykednek, te veszélyben vagy!

 

A kezdetleges jelei annak, hogy a sötét erők elkezdték feletted az uralmat:

  • Gyakori indokolatlan félelem
  • Sűrűn van rossz érzésed
  • Egyre többet kételkedsz magadban vagy másokban
  • Többször vagy depressziószerű állapotban (fáradt, kedvtelen, érdektelen, pesszimista vagy)

De az alábbi 5 jel már egyenesen arra utal, hogy már be is következett a baj:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Kezdesz magányossá válni

Ha jobban belegondolsz, egyre kevesebbet találkozol a barátaiddal? Sokkal mogorvább vagy undok vagy a kollégáiddal, akik elkezdtek kerülni? A rokonaidhoz meg nincs kedved menni, pedig máskor hetente látogattad őket? Igen-igen, kezdenek falakat húzni köréd. „Segítenek” felégetni a kapcsolataidat, hogy magadra maradj, mert akkor leszel a legkiszolgáltatottabb és a leggyengébb. Minél kevesebb szeretet van az életedben, annál betegebb lesz a lelked. Minden magányos percedet megfogják ragadni, hogy rossz érzést keltsenek benned, hogy képtelen dolgokra vegyenek rá.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL