Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől, amit mindig megkapsz, de te természetesnek veszed

Szerző:
Szabó Anna
Mindig csak óbégatunk, miért nem segítenek, miért nem adják, meg amit kérünk, miért nem fogadnak a kegyeikbe. És tessék, valójában nagyon sokat is adnak, csak mi vagyunk annyira kényelmesek, hogy természetesnek vesszük, vagy mert hozzászokunk, mint ehhez az 5 dologhoz is. Vajon mi lehet ez az 5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől, ami sokaknak fel sem tűnik?

 

Az őrangyalod és az Égiek önzetlenül adnak, nem várnak cserébe semmit. Ellenben a  velük való kiegyensúlyozott és jó kapcsolat érdekében sosem árt, ha hálásak vagyunk nekik. Annyit tegyünk meg a rengeteg ajándékért, amit kapunk tőlük, hogy megbecsüljük azokat és hálásak vagyunk értük. Egyáltalán észrevesszük őket, nem pedig elvárjuk, vagy természetesnek vesszük. Ez az 5 ajándék az őrangyalodtól az Égiektől sem természetes, de ők igyekszenek mindig megadni neked:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Meg van mindened, ami kell anyagi szinten

Most nem a luxus villáról meg a fél falat betakaró LED tévéről beszélek. De gondolj csak bele, hogy valójában hány ember mondja ki azt, hogy meg van mindene ami kell és hány ember tagadja úgy, hogy valójában mindene meg is van. Elhiheted, nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy az embernek mindene meglegyen. Te is gondold csak át a dolgot! Van otthonod? Hely, ahol lakhatsz? Van munkád, hogy befizesd a számlákat? Kocsid? Telefonod? Ruhád és cipőd? Laptopod? Ha így folytatod, rájössz, hogy egy csomó mindened van és nem is szenvedsz akkora hiányt, mint azt sokszor gondolnád. Akár azért, mert megdolgoztál érte, de elhiheted, az égiek abban is támogattak téged. Mert ha nem is luxus kivitelben, de csak-csak eléldegélsz, talán nem még csak nem is szerény körülmények között. Jut mindenre, ami kell, van mindig van étel az asztalodon és még félre is tudsz tenni. Rendkívül kevesen becsülik ezt, mert mindenki többet akar, ami rendben van, tegyen is érte, ne csak várja és addig is becsülje meg, ami van és tudjon neki örülni, mert másnak lehet ennyi sincsen!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL