ÁLLATI CUKISÁGOK

7 állat és szimbolikus jelentése - Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol vele

Biztosan hallottál már arról, hogy egyes állatokat ősidők óta szentként tisztelnek, és sok esetben valamiféle előjelnek vagy próféciának vélték a megjelenésüket. Számos tekintetben utaltak valamilyen rejtett üzenetre, szinte minden kultúrában jelen van az állatok ilyen irányú tisztelete. Tudd meg, milyen üzenetet rejt, ha találkozol egy adott állattal.

Egyes kultúrákban babonásak voltak az emberek, míg más területeken maga a tudomány is alátámasztotta, hogy egy-egy állat miért éppen az adott dolgot szimbolizálta. Ismerd meg, hogy az alábbi állatok milyen jelentéssel bírtak, mit szimbolizáltak, vajon mit üzennek számodra, ha megjelennek az életben vagy éppen az álmaidban.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Pók


Athéné, a bölcsesség Istennője számos esetben társítható a pókokhoz, és sokan vélik úgy, hogy a pók szerencsét hoz. Emellett egyfajta összekapcsolódást is szimbolizál az emberek között, emiatt pedig korábban nagyon is tisztelték ezeket az állatokat. A pókok, bár gyakorta kapcsolódnak a bölcsesség Istennőjéhez, a szoros emberi kapcsolatokra és baráti kötődésekre is utalnak. Ha tehát megpillantasz egy pókot, az azt is jelentheti, hogy új ismeretségre teszel szert, vagy éppen egy rég nem látott barátod megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL