Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ÁLLATI CUKISÁGOK

6 hihetetlen dolog, amit a kutyák képesek érzékelni

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben szeretjük az állatokat, és egyetértünk abban, hogy kedvenceink csodálatos lények, és fantasztikus dolgokra képesek, elég csak élethosszig tartó hűségükre és feltétel nélküli szeretetükre gondolni. Cukiságuk mellett azonban van egy rejtettebb, intuitív oldaluk is, amit csak a szemfüles gazdik képesek észrevenni.

Előfordult már, hogy kedvenced hirtelen megállt, és feszülten figyelni kezdett valamire, pedig te semmi különöset nem észleltél? Volt már olyan, hogy a semmibe bámult, mintha látna ott valamit? Furcsán hangozhat, de a kutyák igenis képesek a paranormális aktivitások észlelésére, valamint sok másra is, ami a mi képességeinket meghaladja. Ezeket gyűjtöttük csokorba.

4. Előre megérzik a természeti katasztrófákat

Egy tudósítás szerint a vadon élő és a háziállatok is különös viselkedést mutattak a 2004-es indiai óceáni cunami előtt, például fedezéket kerestek, vagy nem voltak hajlandóak kimenni a szabadba. Néhány szakértő szerint megérezték a földben terjedő megváltozott rezgéseket, amit a cunamit kiváltó földrengés generált. Legközelebb, ha a kutyád látszólag ok nélkül nyugtalanul viselkedik, és semmi pénzért nem menne ki a szabadba, gondold meg, nem egy katasztrófát érezhet-e meg jó előre.

kutya kisállat állat gazdi paranormális hűség intuitív intuíció
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL