Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ÁLLATI CUKISÁGOK

6 hihetetlen dolog, amit a kutyák képesek érzékelni

Szerző:
Szabó Anna
A legtöbben szeretjük az állatokat, és egyetértünk abban, hogy kedvenceink csodálatos lények, és fantasztikus dolgokra képesek, elég csak élethosszig tartó hűségükre és feltétel nélküli szeretetükre gondolni. Cukiságuk mellett azonban van egy rejtettebb, intuitív oldaluk is, amit csak a szemfüles gazdik képesek észrevenni.

Előfordult már, hogy kedvenced hirtelen megállt, és feszülten figyelni kezdett valamire, pedig te semmi különöset nem észleltél? Volt már olyan, hogy a semmibe bámult, mintha látna ott valamit? Furcsán hangozhat, de a kutyák igenis képesek a paranormális aktivitások észlelésére, valamint sok másra is, ami a mi képességeinket meghaladja. Ezeket gyűjtöttük csokorba.

2. Tudják, ha beteg vagy

Tudtad, hogy a kutyák azt is kiszagolják, ha bujkál benned valami betegség? Szakértők szerint fejlett szaglásuknak köszönhetően akár a rákot is ki tudják szagolni az emberi szervezetben. Sőt, ki is lehet képezni őket arra, hogy bizonyos betegségek rohamait előre jelezzék. Az egészen apró változásokat is észreveszik az emberek egészségi állapotában, például a testszag és a pupilla tágultságának megváltozását. Nagyfokú érzékenységük miatt az alacsony vércukorszint, drogok vagy akár bombák felderítésében is bevethetőek.

kutya kisállat állat gazdi paranormális hűség intuitív intuíció
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL