ÁLLATI CUKISÁGOK

6 hihetetlen dolog, amit a kutyák képesek érzékelni

A legtöbben szeretjük az állatokat, és egyetértünk abban, hogy kedvenceink csodálatos lények, és fantasztikus dolgokra képesek, elég csak élethosszig tartó hűségükre és feltétel nélküli szeretetükre gondolni. Cukiságuk mellett azonban van egy rejtettebb, intuitív oldaluk is, amit csak a szemfüles gazdik képesek észrevenni.

Előfordult már, hogy kedvenced hirtelen megállt, és feszülten figyelni kezdett valamire, pedig te semmi különöset nem észleltél? Volt már olyan, hogy a semmibe bámult, mintha látna ott valamit? Furcsán hangozhat, de a kutyák igenis képesek a paranormális aktivitások észlelésére, valamint sok másra is, ami a mi képességeinket meghaladja. Ezeket gyűjtöttük csokorba.

1. Hallanak dolgokat, amiket mi nem

Ragadozó őseiknek hála testfelépítésük hozzásegíti őket ahhoz, hogy szélesebb frekvencián halljanak. Mire teljesen kifejlődik a hallásuk, az máris négyszer erősebb, mint egy átlagos emberi fül. A kutyák 67-45,000 Hz között észlelik a hangokat, szemben velünk, akik csak 64-23,000 Hz között. Ez lehet az oka annak, hogy meghallják a szellemeket, illetve egyéb földöntúli entitásokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL