ÁLLATI CUKISÁGOK

10 életlecke a háziállataidról, amivel jó, ha tisztában vagy

Szerző:
Szabó Anna
Nem is sejtenéd, hogy az állatok mennyi-mennyi spirituális üzenetet hordoznak. Sok üzenet abszolút rejtve marad számunkra. De mi lenne, ha felfednénk őket? Íme, a 10 legfontosabb életlecke a házi állatkádról, amivel jó, ha tisztában vagy.

1. Nem véletlen, hogy pont az a kiskutya, kiscica, teknős, nyuszi, stb. kerül hozzád. Azok a háziállatok ugyanis, amelyek az életed részei, egy küldetést teljesítenek be az életedben.


2. Amikor kisállatot választasz, egy belső bölcsesség irányítja a döntésedet és a tettedet. Ennek hatására választod ki pont őt. Mindez azért van, mert ez a kisállat meg fog neked tanítani mindent, amit tudnod kell a megfelelő időben és helyen.


3. Ha valaki a kérésed és megkérdezésed nélkül ad neked egy kisállatot, akkor jó, ha tudod, hogy a kisállat mellé egy ajándékot is kaptál: a jó értelemben vett birtoklási vágyat, egy hűségszerződést arra vonatkozóan, hogy minőségi életet biztosítasz a számára, továbbá, hogy eldöntsd, szeretnél-e az lenni, akinek ő lát téged.


4. Ha véletlenszerűen találja rá egy kisállatra, akkor az Univerzum (Isten, a Forrás, vagy hívd, ahogy akarod) küld jelzést az adott állaton keresztül.


5. Vannak háziállatok, amik szabályosan „zavarnak” téged, de valamilyen oknál fogva egyszerűen nem tudsz tőlük megszabadulni. Ebben az esetben egy különös kötelékről van szó, amely annyit jelent, hogy mivel nem tudsz együtt élni egy emberrel, mindez egy állatra vetül ki.


6. Egy beteg kisállat azt jelenti, hogy van egy „bűnbak” a családban, aki minden konfliktusért „felel”. Amit képtelen vagy tolerálni egy bizonyos emberben, az az állatban él.


7. Ha egy kisállat megszökik, vagy viszonylag fiatalon életét veszíti, az annyit jelent, hogy befejezte küldetését a családban.


8. Akadnak olyan párok, akiknek nincs, vagy nem lehet gyermekük, ezért a szülői szeretetüket és törődésüket gyakran egy kiskutyán vagy kiscicán vezetik le.


9. Amennyiben a szülők érzelmileg blokkolva vannak, nem képesek elég szeretetet adni a gyermeküknek, ezért gyakran vesznek neki egy kisállatot.


10. Egy kisállattal való törődés és gondoskodás azt tükrözi vissza, hogyan viszonyulsz önmagadhoz. Tulajdonképpen azt a gondoskodást, amit neki adsz, valójában önmagadnak adod. Ha elhagyod, kidobod, nem gondoskodsz róla, az felér az önelhagyással.
 

kisállat háziállat állat kutya macska
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL