2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A Bach-virágterápia és karakterszámunk

Tolnai Erzsébet

Egy érdekes kalandra hívunk, ahol elindulhatsz egy izgalmas felfedezésre önmagadban. Sajnos a mai világban mindenki tele van problémákkal, lelki gondokkal. Mindez azt mutatja, hogy eltévedtünk, hogy nem a számunkra megfelelő úton járunk.

Ebből azonban van kiút, és te magad is megtalálhatod ezt az utat.. Gyere velünk és fedezd fel, hogy Te hol tudod szebbé tenni az életedet.


Amikor megszületünk

Születésünkkor „kapunk” bizonyos képességeket, tulajdonságokat, és ezek segítségével kell boldogulnunk életünk folyamán. Sajnos ezekhez az „erőkhöz” használati útmutatást nem kaptunk, így sok esetben nem tudjuk, hogy mit is kezdjünk velük. Hiszen mindennek van pozitív és negatív oldala, amit a vonzáskörzetében (használata közben) már nem érzékelünk. Amennyiben nem a megfelelő oldalát tudjuk felhasználni, akkor bizony romboló hatást is okozhat. Ezek által keletkezhetnek bennünk különböző feszülések, ellentmondások, kellemetlen érzések.Gyermekkorunkban

Neveltetésünk során különböző hatások érnek bennünket, melyeket a fenti képességeink, tulajdonságaink által valamilyen módon lereagálunk. Következtetést vonunk le belőle és elraktározzuk, mint „programot” (szabályt, elvet), mely a maga módján fogja befolyásolni életünket a továbbiakban. Ide tartoznak még a szülőktől, nagyszülőktől megörökölt programok is.

Ehhez még hozzácsapódnak a minket ért traumák, fájó események, és ezek mind bekerülnek a „raktárba” a programjaink, szabályaink, elveink mellé. Nagyon fontos, hogy minden „csomag”, ami ebbe a raktárba bekerül, érzelmi töltéssel rendelkezik. Ezt az érzelmi töltést képes a Bach-virágterápia helyreállítani.

Most már valami halvány kép kezdhet kialakulni arról, hogy mi minden kerülhet be ebbe a raktárba. Ráadásul ezek a csomagok hatással vannak egymásra és így már végtelen variációjú probléma, betegség alakulhat ki. Ezért nem egyszerű sokszor egy problémának a valós okát megtalálni. Ráadásul, ha megtaláltuk, akkor még fel kell dolgozni a mögötte álló érzelmeket. Hiszen mindaddig, amíg egy „csomagnak” negatív töltése van, negatív módon hat ránk és további „csomagokat” fog magához vonzani.


A fogodzók

Ha szeretnénk egy nehézség mélyére hatolni, akkor az első fogódzó, amit ajánlok a képességeink, tulajdonságaink felülvizsgálata. Ehhez remek segítséget nyújt a numerológia (számmisztika) és az asztrológia. Természetesen minden egyes ember egyedülálló, megismételhetetlen és egyedi. Tehát egyértelmű, hogy nem 9 (számmisztika), vagy 12 féle típusú ember létezik a világon. Ezek csak a jéghegy csúcsát engedik láttatni, és egy jó szakember bizony mindenkinek az egyediségét és megismételhetetlenségét képes kiolvasni ezekből a szimbólumokból.


Egy kaland és felfedezőút is elindul valahonnan

Mi most a számok varázslatos világától fogunk elindulni. Először is a születési napunk energiájával érdemes megismerkednünk. Az ide tartozó energia életünk legnagyobb mozgató rugója, és ha nem ennek megfelelőn élünk, akkor máris kialakul egy feszültségi pont.

Az energia (típus, karakter) leírásánál először a tiszta megnyilvánulási formáit olvashatod. Minél jobban illik rád ez a rész, annál jobban érzed, éled és használod helyesen ezt az erőt. A következő részben kitérünk azokra a tulajdonságokra, megjelenési formákra, melyet a nem helyesen megélt energia eredményezhet. Természetesen nem tudunk kitérni az összes lehetséges problémára, hiszen az agyunk mindig képes újabb és újabb variációkat elénk tárni. Így ezeket tájékoztató, gondolatébresztő hatásnak szánjuk. Sok helyen nem fogalmaztunk túl finoman, hogy jobban próbáljuk érzékeltetni az eltérést az energia helyes használatától.


Amennyiben szeretnéd ezeket az energiákat jobban megismerni és alkalmazásukat a különböző életterületeken (munkahely, partnerkapcsolat, család, tanulás, betegség) megtanulni, akkor erre remek lehetőség a 2007. január 28-án induló tanfolyam, melyről részletesebb tájékoztatást a www.ebredesbt.hu oldalon a tanfolyam címszó alatt olvashatsz.

A harmadik, befejező részben olvashatsz azokról a Bach-virágesszenciákról - a hozzájuk tartozó problémákkal együtt - melyek képessé tesznek minket az adott energia (típus, karakter) ismételt harmonikus megélésére, használatára.


Nagyon fontos!

Amint már részleteztük, egy probléma nagyon sokféle módon alakulhat ki, illeszkedhet egymásba, ezért mielőtt elkezdenéd a Bach-esszenciák alkalmazását, kérd ki szakember véleményét.


Most nézzük, hogyan is kell értelmezni a születési napodat, és milyen karakterjellemzőket kell elolvasnod hozzá

Ha születési napod

- 1-eje és 9-e közé esik, akkor egyszerűen a hozzá tartozó típust kell elolvasnod.

- kétjegyű szám, akkor le kell redukálni egyjegyűre, mely a következőképpen történik. Ha valaki 15-én született, akkor a napszáma (1+5=6) 6-os. Ebben az esetben el kell olvasni a 6-os típust és mindenképpen hasznos az 1-es és 5-ös tulajdonságait is áttanulmányozni, hiszen a végeredményként kapott 6-os az 1-es és az 5-ös energiájából fog kialakulni. Így a 15-én világra jövő embernek teljesen máshogyan alakulnak az energiái, mint egy 6-án, vagy egy 24-én születettnek.

- 10-e, 20-a, vagy 30-a, akkor az 1-es, 2-es, vagy 3-as típust kell elolvasnod, de figyelembe kell venned, hogy a szám mögött álló 0-a magával hozza az érzékenység, erő, kifejezőkészség, vagy intuíció kifinomult megjelenését, illetve felerősíti a 0-a előtt álló számok energiáját mind pozitív, mind negatív irányba.

- 11-e (1+1=2), vagy 22-e (2+2=4) esetén is le kell 1 számjegyűre csökkentened az értéket, de az 1-esnek és a 2-esnek az ismétlődése ennek az energiának a felerősödését jelenti


Kattints tehát arra a számra, amelyet kaptál


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 instant hajápolási trükk őszre

5 instant hajápolási trükk őszre

Úgy érzed, a hajad töredezett, fakó és fénytelen? Ilyenkor ősszel, ahogy a bőröd is, úgy a hajad szerkezete is megváltozik, könnyen töredezik, szárazzá, fénytelenné válik. Ha te is hasonló cipőben jársz, és a hajad egy kis feltöltődésre vágyik, akkor most jól figyelj, mert mutatunk 5 tuti hajápolási trükköt, melyekkel visszanyerheti ragyogását!

Tovább »
11 népszerű tévhit az álmatlansággal kapcsolatban - Tudd meg, melyek az igazak!

11 népszerű tévhit az álmatlansággal kapcsolatban - Tudd meg, melyek az igazak!

Az álmatlanság elég gyakori állapot, de vajon mennyit tudsz róla? Most megismerheted a leggyakoribb tévhiteket ezzel kapcsolatban, amelyekből némelyik igaz, némelyik pedig hamis. Olvass tovább, és tudj meg többet az álmatlanság tényéről!

Tovább »
Hogy alakul az év végéig az egészségi állapotod? - A Szent Teknős megjósolja!

Hogy alakul az év végéig az egészségi állapotod? - A Szent Teknős megjósolja!

Számtalan mitológiában jelenik meg a teknős szent állatként. Kínában, Japánban, Indiában és sok helyütt a mai napig mélyen hisznek erejében és tisztelik, hiszen a hosszú élet és az egészség szimbóluma. Jó életet biztosít és végtelenül bölcs, hiszen oly sokáig él, hogy az idő alatt sok mindenről tudomást szerez. Így árulhatja el most a Szent Teknős, hogy alakul az egészségi állapotod az év végéig!

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép