KÖZÉRZET

A 7-es és a Bach-virágterápia

Szerző:
Szabó Anna
Bizalom, nyitottság

7-es karakterű emberként igen nehéznek érezheted a feladatodat, mely a bizalom kialakítása mind magad, mind mások felé. Csak, ha kellőképpen biztonságban érzed magad, leszel képes megnyílni és őszintén, félelem nélkül létezni. Ehhez vezető utat magadban kell megjárnod. Hiába indulsz el zarándok útra, hogy választ kapj kérdéseidre, vagy vonulsz el magányodba, hogy megtaláld a válaszokat. Önmagadat, csak önmagadban, önmagadon keresztül találhatod meg próbatételeken keresztül itt a „valódi életben”.


Igazi nagyságod és bizalmad a hitedből fakad, ösztönösen, eredendően és egyetemlegesen

A hitből töltekezve tudsz vigaszt nyújtani másoknak. Ennek a hitnek azonban semmi köze az egyházi valláshoz. A Te hited belső irányításodból, önmagad erejéből, az élet értelméből, és az egyetemesség ismeretéből fakad. Türelmes, bölcs, empatikus, lelkiismeretes, fegyelmezett, megbízható, kötelességtudó ember vagy, aki a szeretet magasabb formáját gyakorolja. (Egyes kutatások alapján Jézus is a 7-es energiát képviselte.)

Számos gyakorlási lehetőséget kaptál az élettől a bizalom és a nyitottság kialakítására. Megismerkedtél a mindent átható bölcsességgel, és a lelkedben már ott lakozik a saját hitrendszered. Megvan benned a képesség a kemény munkához és az elmélyülés a kutatásokhoz, felfedezésekhez. Visszavonultságod itt segítséget jelenthet, hiszen minden idődet, és erődet tanulmányaidra, munkádra fordíthatod. Remek elmélkedő vagy, érdekelhet a vallás, filozófia, vagy egyéb tudományág. Elemző, következtető, összefüggéseket kereső, lényeglátó elméd által üzleti életben, technika,- tudomány területén, laboratóriumi kutatómunkában remek eredményeket érhetsz el. Sikeresen dolgozhatsz a rendfenntartó erőknél, nevelésügyben is.

A rendszeres és alapos munkamódszered, jól fejlett hatodik érzéked, inspirációid által bárhol kimagasló munkát érhetsz el, de számodra a legnagyobb beteljesedést a magasabb célokért való munkálkodás jelenti. Hiszen misztikus ismereteid alapján szellemi vezetésre, test és/vagy a lélek gyógyítására születtél.


Most végig vesszük, hogy milyen tulajdonságok lehetnek jellemzőek rád, ha nem megfelelően tudod használni e csodálatos erődet

Itt csupán a lehetőségeket sorolom fel, ami nem biztos, hogy rád pont ilyen formában és ilyen mennyiségben illik, de képtelenség lenne felsorolni az összes keveredési formát, mely kiadja az egyediségedet és megismételhetetlenségedet. Ezeket a leírásokat gondolatébresztőnek szánom, hogy észre tudd venni, ha valamin változtatnod kell.


Energiáid nem megfelelő megélése esetén

Megmagyarázhatatlanul félsz a megcsalatástól, az elhagyatástól, a megszégyenüléstől, ezért inkább a függetlenséget választod, és magányodba zárkózol. Magányos farkassá válsz. Nem szereted a képmutatást, a hazugságot, és véleményednek keményen, kritikusan hangot is adsz. Ezért nem vagy túl népszerű. Mások szemében érzéketlennek, fennhéjázónak, zárkózottnak, barátságtalannak, akadékoskodónak tűnhetsz. Ha rád nem jellemzőek a fenti félelmek, akkor képes vagy mindent elmondani magadról, de aztán úgy érezheted, hogy félreértettek, cserbenhagytak és kigúnyoltak. Így egy idő után szintén zárkózottá válsz, és visszavonultan, egyedül éled inkább az életed.


Nagyfokú pesszimizmus is jellemezhet

Megérzéseidet teljesen elnyomod, és inkább gondolkodó elmédben bízol. Így azonban számos elméletet végighallgatsz, kipróbálsz többféle gyógymódot, testmozgást, táplálkozási rendszert, spirituális gyakorlatokat, de mégsem vagy képes ebből a hatalmas információból számodra működő rendszert formálni. Nem tudod őket használni, mert egyik sem illik hozzád teljesen, így nem találod meg bennük önmagadat. Ezért megpróbálsz a rendszerekhez idomulni. Mindent ki akarsz simítani, egyenlíteni, mert így talán kezelhetőbbé válik. Azonban el kell fogadnod, hogy van „jó” és „rossz”. Félsz a benned lakozó erőtől, mely működtet és ettől szorongás, zavarodottság alakulhat ki benned. Ha teljesen távol tartod magad a spirituális, filozofikus ismeretektől, akkor bizony tudnod kell, hogy nagyon rossz úton jársz életfeladatod teljesítésében.


A párkapcsolatod

Míg nem vagy képes megnyílni, addig szereteten alapuló, jól működő párkapcsolatot sem tudsz kialakítani, hiszen pont a legfontosabb hiányszik, a bizalom. Hiszen itt is attól félsz, hogy becsapnak, elárulnak, kinevetnek. Ezért jól elkülönült életteret igényelsz kapcsolataidban.


Nagyon fontos!

Egy probléma nagyon sokféle módon alakulhat ki, illeszkedhet egymásba, ezért mielőtt elkezdenéd a Bach-esszenciák alkalmazását, kérd ki szakember véleményét!


A 7-es karaktertípushoz illő Bach-virágesszenciák a következők

Gentian (Tárnics) a Hitbe vetett bizalom esszenciája, melyet érdemes szedned, ha

- problémád van a hittel
- szeretnél pozitívan gondolkodni, de nem megy
- azt hiszed, hogy mindent az értelmeddel kell megoldanod
- mindent sötéten látsz
- két lábon járó kételkedés vagy
- nagyon sok biztatásra és bátorításra van szükséged

Mimulus (Bohócvirág) az Ősbizalom (bátorság és bizalom) esszenciája, melyet ajánlok figyelmedbe, ha

- nem tudsz bízni az emberekben
- úgy érzed, hogy életed súlyos teherként nehezedik rád
- mindig szorongsz valamiért
- félsz a benned lévő erőktől
- túl érzékenyen reagálsz az erős hangra,- szagra,- fényre, ellentmondásokra

Larch (Vörösfenyő) az önbizalom esszenciája, melyre szükséged lehet, ha

- nem bízol magadban
- kevesebbnek érzed magad másoknál
- nem hiszel a képességeidben, ezért nem a megfelelő állásban dolgozol

Cerato (Kékgyökér) esszenciája segít, ha

- nem bízol az intuíciódban és ítélőképességedben
- felhalmozod az információkat, de nem hasznosítod
- tekintélyes emberektől vársz megerősítést

Tudom, hogy a megszokott, még ha rossz is, de biztosnak tűnik. Ezért egy változás lehetőségénél képesek vagyunk megijedni. Tiszta szívemből kívánom neked, hogy legyen bátorságod változtatni azon, aminek itt az ideje!


Ha bármilyen kérdésed van, írjál nyugodtan:


Vissza a cikkhez »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL