KÖZÉRZET

A 9-es és a Bach-virágterápia

Szerző:
Szabó Anna
Teljesség, bölcsesség

9-es karakterű emberként feladatod, hogy saját példáddal mutass utat másoknak. Lényeges, hogy tudd: nem tökéletes példát kell mutatnod, hanem hiteleset, emberit, mely szeretetben, teljességben és bölcsességben gazdag.


Nem elég prédikálnod ezekről, hanem így is kell élned

Ezért muszáj felülvizsgálnod életterületeidet (párkapcsolat, család, gyermeknevelés, munka, barátság, életmód, táplálkozás), hogy tudatosítsd magadban, hogy milyen példát is mutatsz a többiek számára. Mert akár jó, akár rossz példával jársz is előttük, a személyes vonzerődnek köszönhetően követni fognak, és ezt észre fogod venni, mert kérdésekkel fognak hozzád fordulni, és tanácsaidra is kíváncsiak lesznek. Ha már a szellemi törvényeket megismerted és ezeknek megfelelően élsz, akkor képes vagy rámutatni a változtatásra megért dolgokra. Így segítve a hozzád fordulókat. Tapintatos vagy, ezért nem szeretsz mások magánügyeibe kérés nélkül beleavatkozni.

Elképzelhető, hogy fáradtságos úton haladsz életfeladatod megvalósítása érdekében, de ha egy kicsit is nyitott vagy a spiritualitás és szeretet iránt, akkor felismered azokat az eseményeket, melyek segítő, terelgető szándékkal jelennek meg életedben. Ezek által könnyebben megtalálod az utadat, és érezhetőbben egyre örömtelibbé válik létezésed. Elképzelhető, hogy valamelyik vallás, vagy spirituális eszmék gyakorlása mellett döntesz, de a felsőbb törvények elfogadását szíved megnyitásával könnyítheted igazán.


Képes vagy igaz ügyek védőjévé, mások oltalmazójává és segítőjévé válni

Nagyon jó a probléma megoldó képességed. Harcolsz is az igazságért, ha kell. Talán leginkább a tanítás, az irodalmi tevékenység, orvostudomány, lélektan, okkult tudományok (numerológia, asztrológia, grafológia), misszionáriusi tevékenység, mentőszolgálat adja meg számodra a kiteljesedést. Ennek ellenére megtalálhatod önmagad bármely más munkában is, de arra számítanod kell, hogy még ha ácsként dolgozol is, a munkatársaid szemében Te egy követendő példa leszel, és Te fogod képviselni az érdekeiket a vezetőség felé. Ez is megfelelő módja az energiád kiteljesedésének. Azonban lényeges, hogy ne munkád, hanem hivatásod legyen, mellyel lehető legnagyobb segítséged nyújtod a környezeted, az emberiség számára. Így az anyagi elismerés sem fog kimaradni életedből.


Univerzális érdeklődési körrel rendelkezel

Ezért számodra megfelelően művelt társaságban sokféle témához hozzá is tudsz szólni. Azonban egyáltalán nem tudsz lelkesedni a tömegszórakozásért. Őszinteséged által nem mutatsz érdeklődést olyan dolgok iránt, melyeket ostobaságnak tartasz. Ezért akik nem ismernek könnyen rád sütik a goromba, megközelíthetetlen, fölényes, büszke jelzőket.


Most végig vesszük, hogy milyen tulajdonságok lehetnek jellemzőek rád, ha nem megfelelően tudod használni e csodálatos erődet

Itt csupán a lehetőségeket sorolom fel, ami nem biztos, hogy rád pont ilyen formában és ilyen mennyiségben illik, de képtelenség lenne felsorolni az összes keveredési formát, mely kiadja az egyediségedet és megismételhetetlenségedet. Ezeket a leírásokat gondolatébresztőnek szánom, hogy észre tudd venni, ha valamin változtatnod kell.


Energiáid nem megfelelő megélése esetén

Elképzelhető hogy elutasítasz minden spirituális, szellemi tanítást, és ezzel kapcsolatos nézeteket. Nem vagy hajlandó ezek szerint élni, így nem vállalsz felelősséget saját cselekedeteidért és azok következményeiért. Ilyenkor érezheted úgy az életedet, mint egy büntetést. Sikertelenség, magány, csalódás, boldogtalanság követ életedben. Ha kifejezetten anyagi célok vezetnek, egyik kudarc jön a másik után kemény munkád, és minden igyekezeted ellenére. Mindezek miatt lehet, hogy alkoholhoz, kábítószerhez, vagy más egyéb önpusztító folyamathoz fordulsz.


Kiegyensúlyozatlanság is jellemezhet

Ezért hol tökéletesen erkölcsösen akarsz élni, hol teljesen figyelmen kívül hagyod a törvényeket és lázadsz minden ellen. Figyelmetlenséged következtében hajlamos vagy elhagyni személyes tárgyaidat, gondatlanságaidból könnyen sérüléseket, baleseteket okozol. Önteltséged következtében hajlandó vagy úgy érezni, hogy Te már tökéletesen képes vagy intuíciód szerint élni, miközben csupán az egod hangját hallod. Ezáltal félrevezeted önmagadat is és környezetedet is, mely számos kudarcot, és keserűséget eredményezhet.

Különböző betegségeid, levertségi állapotod, önpusztító életviteled könnyen jó irányba fordul, amint elfogadod helyzetedet, életfeladatodat és képes vagy az ítélkezés nélküli állapotra. Nagy segítségedre lehetnek a tudattalanra ható gyógymódok.


Nagyon fontos!

Egy probléma nagyon sokféle módon alakulhat ki, illeszkedhet egymásba, ezért mielőtt elkezdenéd a Bach-esszenciák alkalmazását, kérd ki szakember véleményét!


A 9-es karaktertípushoz illő Bach-virágesszenciák a következők

Water Violet (Békaliliom) segít, ha

- magányosnak érzed magad
- nem szereted, ha magánügyeidbe beleavatkoznak
- távolságtartó viselkedésed miatt beképzeltnek tartanak

Scleranthus (Egynyári Szikárka)

- segít a belső egyensúly kialakításában



Holly (Magyal)

- visszaadja a legmagasabb energiát a szeretetet

Tudom, hogy a megszokott, még ha rossz is, de biztosnak tűnik. Ezért egy változás lehetőségénél képesek vagyunk megijedni. Tiszta szívemből kívánom neked, hogy legyen bátorságod változtatni azon, aminek itt az ideje!


Ha bármilyen kérdésed van, írjál nyugodtan:


Vissza a cikkhez »



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL