KÖZÉRZET

A 8-as és a Bach-virágterápia

Szerző:
Szabó Anna
Jólét, hatalom

8-as karakterű emberként mérhetetlen cselekvési energia munkál benned az anyagi javak és hatalom megszerzésére, hiszen ez feladatod. Remek üzleti érzékkel rendelkezel, és még a jég hátán is megélsz. Azonban nem mindegy milyen eszközökkel éred el mindezt. Ugyanis nem számít, hogy gazdag, vagy szegény vagy. Nem számít, hogy nagy befolyással rendelkezel, vagy szerény vagy. Nem számít, hogy hírneved országos, vagy otthon, munkádban van tekintélyed. A lényeg, hogy számodra ezek az energiák egyensúlyban legyenek.


Benned kell, hogy a jólét a hatalom energiája érzetként meglegyen, akármilyen körülmények között is élj

Szolid körülmények között is érezheted úgy, hogy mindened megvan, amire csak szükséged van, és jólétben, elismerések közepette élsz. Ugyanakkor gazdagon is félthetsz a millióid elvesztésétől anélkül, hogy bármikor is érezted és élvezted volna a bőséget, és a befolyásodat melyben részed van. Lényeges, hogy a pénzt, mint energiát fogd fel, melynek áramlását segíteni kell. Legjobb módon akkor tudod segíteni, ha képes vagy jótékonykodni. Hatalmas energiád jó ügyek mellé állítva építő jelleget képvisel.


Veled született pénzgazdálkodási érzék még nem garantálja a sikeredet

Tanulmányaid által leszel képes nagyszerű karriert befutni. Lehetőleg nagy szervezethet csatlakozz, ott nagyobb lehetőségek kínálkoznak. Kecsegtető lehet számodra a kormányhivatal, politikai párt, hadsereg, rendőrség, bank, ipari, vagy kereskedelmi vállalatok.

Neveltetésed során elképzelhető, hogy szembe kell nézz a családdal kapcsolatos problémával is. Lehet, hogy durva, vagy alkoholista szülők gyermekeként nősz fel, s közben kell kialakítanod a belső egyensúlyodat, melyre későbbiek folyamán támaszkodhatsz.


Most végig vesszük, hogy milyen tulajdonságok lehetnek jellemzőek rád, ha nem megfelelően tudod használni e csodálatos erődet

Itt csupán a lehetőségeket sorolom fel, ami nem biztos, hogy rád pont ilyen formában és ilyen mennyiségben illik, de képtelenség lenne felsorolni az összes keveredési formát, mely kiadja az egyediségedet és megismételhetetlenségedet. Ezeket a leírásokat gondolatébresztőnek szánom, hogy észre tudd venni, ha valamin változtatnod kell.


Energiáid elfojtása, nem megélése esetén

Neheztelsz a gazdagokra, és a lehető legkisebb összegből próbálsz megélni, mert gonosznak, rossznak tartod a gazdagságot. Azonban ettől zsugorivá is válhatsz. Esetleg rossznak érzed magad, mert vágysz a jólétre és hatalomra, ezért megpróbálod elnyomni ezt az erőt. Önbecsülésed teljesen elvész, szorongás keletkezik benned, mely elpusztít. Lehet, hogy vágysz a jólétre, de a tudatodban, vagy tudattalanodban élő negatív kép miatt mindig történik valami, ami megakadályozza, hogy egyszer végre elérd ezt az állapotot. Csendes szelíd életet élsz és megpróbálsz minden konfrontálódást kerülni, egyáltalán nem vágysz a hatalomra, de attól félsz, hogy más uralkodjon rajtad.


Energiáid túlkompenzálása esetén

Kielégületlen vágyak emésztenek a gazdagságért, hatalomért. Több pénzt szeretnél keresni, és nagyobb hatalomra vágysz, mint azt körülményeid megengednék. Mindezekért akár kemény harcokat is hajlandó vagy megvívni. Erélyes, harcias, fanatizmus hajt céljaid elérése felé, és még mások eltiprásától sem riadsz vissza. Szabályokat alkotsz, melyeket azonban Te nem tartasz be. Úgy érzed, a törvények felett állsz. Ha tisztességtelenül viselkedsz, vagy túl hosszú ideig élsz vissza hatalmaddal, a vége akár börtönbüntetés is lehet.

Az is lehet, hogy bűntudatod van gazdagságod miatt. Mindenesetre sűrűn megfordul a fejedben, hogy a környezeted vajon a pénzedért kedvel, vagy saját magadért. Gazdagságod közepette is ellustulhatsz, vagy beleunhatsz az életbe, mert nem érzed teljesnek életedet, valami hiányzik. Azonban képtelen vagy megtalálni azt a feladatkört, mely teljessé tehetne.


Nagyon fontos!

Egy probléma nagyon sokféle módon alakulhat ki, illeszkedhet egymásba, ezért mielőtt elkezdenéd a Bach-esszenciák alkalmazását, kérd ki szakember véleményét!


A 8-as karaktertípushoz illő Bach-virágesszenciák a következők

Vine (Szőlő) esszenciája mindenképpen hasznos számodra, ha

- domináns, becsvágyó, hatalomvágyó vagy
- mindig érvényesíteni akarod akaratodat
- rendkívüli energiáddal visszaélsz és saját hatalmad kialakítására használod
- kemény, részvétlen vagy, nincs lelkiismeret furdalásod
- érzelmeidet kizárod döntéseidből

Pine (Erdei fenyő) esszencia javasolt, ha

- képtelen vagy elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy
- önbecsülésed alacsony, vagy teljesen hiányzik
- alaptalan bűntudatod van
- elítéled magad, mert nem keresel annyi pénzt, mint mások
- nehezedre esik ajándékot elfogadni, mert tudattalanod szerint nem érdemled meg

Scleranthus (Egynyári Szikárka) esszencia akkor lesz a hasznodra, ha

- ide-oda ingadozol a javak megtartása és elengedése között
- vágyod a kiegyensúlyozottságot
- döntéseidet lassan hozod meg, ezért lemaradsz a jó lehetőségekről

Tudom, hogy a megszokott, még ha rossz is, de biztosnak tűnik. Ezért egy változás lehetőségénél képesek vagyunk megijedni. Tiszta szívemből kívánom neked, hogy legyen bátorságod változtatni azon, aminek itt az ideje!


Ha bármilyen kérdésed van, írjál nyugodtan:


Vissza a cikkhez »



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL