UTAZÁS

Top 10 legrémisztőbb kísértetjárta hely

Megfigyelted, hogy a szellemeknek gyakran borzasztó ízlésük van az épületeket illetően? Néhány udvarház és kastély tényleg nagyon látványos, de ők gyakran csellengenek egymagukban temetőkben, börtönökben, vagy elhagyatott városokban, néhány élő látogatót vonzva a helyhez. Most felsoroljuk a 10 legrémisztőbb helyet, ahol nem maradnánk egyetlen éjszakára sem egyedül.

{KEPGALERIA}

RMS Queen Mary, USA

Tudvalévő, hogy néhány illusztris utast is szállított, a maga idejében, mint például Winston Churcill-t és Greta Garbo-t, ám az RMS Queen Mary-n pár nem kívánatos vendég is utazott.
Miután hosszabb ideig Kaliforniában állt a kikötőben, 1967-ben, a hajóból múzeum lett, ám az oda látogatók számos paranormális jelenségről számoltak be, melyeket a fedélzeten tapasztaltak, valamint gyilkosságok áldozatainak és egy szerencsétlen tengerész szellemét is látták, aki egy balesetben veszítette életét. 2008-ban a Time magazin megszavazta a hajót a 10 legjobban kísértett hely egyikének Amerikában. A turisták azt is gyakran állították, hogy gyermekek hangját hallották egy teljesen üres gyerekszobából.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL