UTAZÁS

A 8 legveszélyesebb vasútvonal a világon - Vajon ki mernéd próbálni?

Az emberek egy része szívesebben kocsikázik, semmint vonattal közlekedjen. A vonatút azonban kevésbé fárasztó, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni, miközben nyugodtan megcsodálhatod a körülötted lévő csodálatos tájat. A statisztikák is azt bizonyítják, hogy a vasúti közlekedés az egyik legbiztonságosabb. Ám vannak olyan helyek a világon, ahol igazán veszélyes vonattal utazni.

Vonatozni alapvetően egyszerű és viszonylag olcsó. Kényelmes és nagyobb tárgyak, valamint áruk szállítására is alkalmas. Vannak azonban olyan vasútvonalak, amelyek egészen veszélyesek! Érdemes megismerned tehát az alábbi vasútvonalakat, mert van közöttük néhány igencsak elképesztő!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

6. Georgetown vasút, Colorado

Ez a vasútvonal köti össze a Georgetown és Silver Plume nevű szomszédos városokat a Sziklás-hegységben. A keskeny vasútvonal 1877-ben épült, megkönnyítve az ezüstbányákhoz való hozzáférést. 1939-ben lezárták, majd 1984-ben ismét megnyitották a turisták számára. Maga a vasútvonal 7,2 km hosszú és a hegyekben kanyarog, áthalad a Clear Creek Valley hídon is és az 1884-ben épült Ördög kapu hídon is, amely nevét arról kapta, hogy elképesztő mélység tátong alatta. Nem véletlenül halad itt a vonat is nagyon lassan. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL