UTAZÁS

9 eldugott hely, amiről talán nem is hallottál - Ide nyugodtan elbújhatsz, ha eleged van a modern világból

Ha szeretnél elszakadni a XXI. század modern, ám stresszes életvitelétől, egy eldugott helyre tett látogatás tökéletes módja annak, hogy leereszd a fáradt gőzt. Ne várj repülős utakat: készülj napokon át tartó hajózásra az óceánon, több kilométeres hegyek megmászására, illetve kanyonokba való leereszkedésről.

Ne hidd, hogy lesznek ott szupermarketek, WiFi, vagy egyáltalán pénz. Mutatjuk a legelzártabb úticélokat a világon, hogy tudd, hova kell menni, ha eleged van az emberekből.

Bónusz - Iquitos, Peru: A világ legnagyobb városa, ahová nem juthatsz el kocsival

A végeláthatatlan Amazonas-esőerdőben bújuk meg ez a félmilliós város, ahová akkor érdemes ellátogatnod, ha kalandot keresel, és nem szeretnél lemondani a modern kényelemről. Csak azt tartsd észben, hogy mindösszesen repülővel és egy 4 napig tartó hajóúttal tudsz ide eljutni.

A XVII. században spanyolok és bennszülöttek alapították, de lakosságának ereiben számos más törzs vére is csörgedezik. Ittléted alatt bejárhatod a dzsungelt, csónakázhatsz az Amazonason, megfigyelhetsz és etethetsz olyan állatokat, amiket nem mindennap látsz, például lamantinokat, folyami delfineket, lajhárokat és tarantulákat.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL