UTAZÁS

15 hotel, melyekben szellemek tanyáznak - Elmernél tölteni itt egy éjszakát?

Bizony, olykor nem csak Halloween éjszakáján kell félned, ha megszállsz egy egyébként patinás, de ismeretlen szállodában. Vannak ugyanis olyan hotelek, ahol egész évben megmagyarázhatatlan események történnek. Persze nem mindegyik történetet lehet bizonyítani, de mégis rengeteg legenda kering az alábbi hotelekről. 

Néhány történet nagyon mókás, míg mások egyenesen ijesztőek. Úgyhogy nincs más hátra, mint előre, ismerd meg a leghíresebb kísértetjárta hoteleket! 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

14. Lizzy Borden Bed and Breakfast múzeum

1892-ben egy Andrew és Abbey Borden nevű házaspárt baltával megöltek. A lányukról hitték, hogy gyilkos, de rábizonyítani sosem tudták. Akik meglátogatják a múzeumot, azt mondják, hogy Lizzie még mindig itt bolyong. Egyes beszámolók szerint többen egy férfi hangját hallották, ami elvileg lehetetlen volt. Többen arról számoltak be, hogy gördülő hangokat hallottak a padlón és motor zaját. Egyesek szerint még mindig Lizzie kísért itt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL