Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Töltődj fel a lélekemelő és izgalmas őszi programok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Kétségkívül hűvös, néha borús és esős idő van. De ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene kuksolnod. Ilyenkor muszáj kimozdulnod, pláne akkor, ha csodálatos, hangulatos őszi idő van. Olyakor is kell a romantika, a randevú, a szórakozás a barátokkal meg a családi kikapcsolódás. Ezért összeszedtünk néhány őszi programötletet, hogy ne keljen otthon a négy falat bámulnod!

{KEPGALERIA}

Csokoládéfesztiválok

A csoki mindig nyerő. Főleg ősszel, amikor a hideg időben jobban vágyunk az édes élményekre, hogy legyen, ami fűtsön bennünket, energiát adjon és jókedvre derítsen.

Ezért tűnik kihagyhatatlannak a Lajosmizsei Csokoládéfesztivál (2018. október 13 – 14.), ahol elmerülhetsz a kézműves csokoládék világában. A gyerkőcök imádni fogják a csokoládégyurmázást, amíg a felnőttek Korda György és Balázs Klári koncerten lazulnak vagy maguk is beszállhatnak a mézeskalács díszítésbe vagy a csokoládé bika rodeóra.

De nem hangzik kevésbé rosszul a Soproni Csokifesztivál (2018. október 13 - 14.) sem, ahol fantasztikus csokikölteményeket állítanak ki, minden mennyiségben vásárolhatsz kézműves csokit és mindenféle különleges csokis gyümölcsöskelyhet. Sőt, lesznek bio, paleo és más egészséges finomságok is. Kicsiket és nagyokat is várnak a rendezvényszervezők!

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL