SZÓRAKOZÁS

Híres sportolófeleségek

Általában a legjobb sportolókkal nehéz felvenni a versenyt népszerűségben, ezúttal viszont nem tipikus sportolófeleségeket gyűjtöttünk össze, hanem olyan nőket akik szintén elértek valamit és nem csak a párjuk miatt lettek sztárok.

.

.

Shakira

Az énekesnő egy videoklip forgatáson ismerkedett meg a Barcelona sztárjával, Gerard Piquével, azóta pedig már 10 éve elválaszthatatlanok egymástól. Shakira egy 11 éves kapcsolata ért véget mielőtt összejött a nála 10 évvel fiatalabb labdarúgóval. Azt nehéz eldönteni, hogy melyikük a híresebb az Instagram követők számában az énekesnő vezet a Bet 365 információ alapján. A sztárpárnak két fia is született már, 2013-ban Milan, 2015-ben pedig Sasha.

Victoria Beckham

A Beckham-házaspár volt az első igazi sztárpár, ahol egy a karrierje csúcsán lévő énekesnő és az egyik legnépszerűbb labdarúgó talált egymásra. Ez a történet már több mint 20 éve kezdődött el, amikor a Spice Girls egyik énekesnője 1997-ben egy futballmeccsen megismerte Davidet. Egy évvel az első találkozásuk után David eljegyezte a lányt és az első gyermekre sem kellett sokat várni, 1999 márciusában született meg Brooklyn négy hónappal később, 1999. július 4-én pedig összeházasodtak. Azóta születtek természetesen további Beckham gyerekek is, 2002-ben Romeo, 2005-ben Cruz, 2011-ben pedig Harper. Victoria és David az egyik legikonikusabb sztárpár a világon, ebben nagyjából verhetetlenek.

Gisele Bündchen

A brazil szupermodell és minden idők legjobb amerikai focistája, Tom Brady már több mint 10 éve élnek boldog házasságban, pedig nem indult könnyen a kapcsolatuk. Két hónappal azután, hogy összejöttek Brady bejelentette, hogy exbarátnője gyereket vár tőle, erről az életrajzi könyvében mesélt Gisele. A modell azonban nem hagyta el a sportolót és azóta már közös gyerekeik is született és Jack-el is nagyon jól kijön, a bónusz gyerekének szokta hívni. A 43 éves irányitó még mindig az NFL egyik játékosa és még ennyi idősen is győzelemre vezette a csapatát februárban, úgyhogy sokadjára ünnepelhetett a család. A 22 Bet adatai alapján Brady idén már a 7. Super Bowlját nyerte meg.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL