SZÓRAKOZÁS

Három nő, akiről nem gondolnád, hogy Brad Pitt barátnője volt

Nem túlzás azt állítani, hogy napok óta az egész világ Angelina Jolie és Brad Pitt válásával van elfoglalva. Sokaknak az is eszébe jut, mit élhetnek át most azok a nők, akiket a világhírű színész korábban elhagyott. Közülük talán a leghíresebb Jennifer Aniston, akitől éppen Jolie miatt vált el a sztár. De azt kevesen tudják, hogy Pitt karrierje alatt több más híres színésznővel is járt.

{KEPGALERIA}

Házasságon kívül

Ha Demi Moore szóba kerül, szinte mindenkinek Bruce Willis jut eszébe, akitől a színésznőnek három gyermeke is született. A két sztár házassága azonban nem volt mindig felhőtlen, ezt bizonyítja Demi és Brad viszonya 1998-ban. Hosszú távú kapcsolat ugyan nem lett belőle, és hivatalosan egyikük sem erősítette meg, hogy valaha is együtt voltak, de Hollywoodban mindenki tényként kezeli románcukat.

Demi egyébként azóta sem volt túl szerencsés a szerelemben: Freddy Moore énekessel kötött első házassága 1985-ben ért véget, Bruce Willisszel 2000-ben adták be a válókeresetet, a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcher 2005 és 2013 között volt a férje. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL