SZÓRAKOZÁS

Ez a 9 hollywoodi híresség, igencsak lélekpróbáló tragédiákat élt túl

Mondani sem kell, attól még, hogy valaki most híres, sikeres és gazdag nem jelenti azt, hogy világéletében leányálom lett volna az élete. Ugyanolyan kemény életük lehetett, mint bárki másnak. Jó példa erre ez a 9 hollywoodi híresség, akik igencsak lélekpróbáló tragédiákat éltek át.

Nem volt könnyű élete ennek a 9 hollywoodi hírességnek:

Marilyn Monroe

Az 1950-es évek szexszimbólumának nehéz gyermekkora és kemény élete volt. Nem teljesen ismert, hogy ki a színésznő apja volt, mert az édesanyja, Gladys elvált a férjétől, Martin Mortensentől, mielőtt terhes lett volna.

Mivel Gladys nem tudott eléggé odafigyelni a lányára, Norma Jean (a csillag valódi neve) első hét éve egy gondnok családjában töltötte, ahol más befogadott gyerekek is voltak. 1993 nyarán Gladys vásárolt egy kis házat Hollywoodban, és visszavette a lányát. Néhány hónappal később azonban édesanyja pszichológiai rendellenesség tüneteit mutatta, és paranoiás skizofréniát diagnosztizáltak nála. Gladys-t egy állami kórházba helyezték, így Norma a következő néhány évet különböző családokkal élte.

16 éves korában Norma Jean feleségül ment James Daugherty-t annak érdekében, hogy elhagyhassa a családját, és új életet kezdjen. Egy évvel később munkát vállalt egy repülőgépgyárban. És két évvel később találkozott David Conover hadsereg fotósával, aki Norma-t kérte fel fotó modellnek és így kezdődött meg a karrierje.
De Monroe élete utána sem volt mindig könnyű. Három válása volt, kétszer volt terhes, és mindkét alkalommal elvesztette babáit. Ebből az életből kifolyólag nem tudott jól aludni, és altatókat kellett szednie. 1961. februárját New York-i pszichiátriai létesítményben töltötte.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL