SZÓRAKOZÁS

Ez a 9 hollywoodi híresség, igencsak lélekpróbáló tragédiákat élt túl

Mondani sem kell, attól még, hogy valaki most híres, sikeres és gazdag nem jelenti azt, hogy világéletében leányálom lett volna az élete. Ugyanolyan kemény életük lehetett, mint bárki másnak. Jó példa erre ez a 9 hollywoodi híresség, akik igencsak lélekpróbáló tragédiákat éltek át.

Nem volt könnyű élete ennek a 9 hollywoodi hírességnek:

Oprah Winfrey

Az amerikai TV-műsorvezetőt, színésznőt, producert és közéleti figurát Oprah Winfrey-t sokszor nevezték a bolygó egyik legbefolyásosabb hírességének. Ő az első színes bőrű nő, aki milliárdos lett. De Oprah gyermekkora szörnyű volt. Anyja szobalány volt, és nem volt ideje arra, hogy felnevelje a lányát. Ezért töltötte Winfrey első 6 évét a nagymamájával. Később édesanyja visszatért, és Milwaukee gettó részébe költöztek.

Oprah 9 éves volt, amikor az unokatestvérei, nagybátyja és barátai molesztálták. 14 éves korában elfutott otthonról, mert problémái voltak az anyjával. Aztán terhes lett, de a koraszülött baba meghalt. Azután anyja elküldte Oprah-t az apjához, aki készen állt arra, hogy fizessen az oktatásért, így végre egyenesbe jött az élete.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL