SZÓRAKOZÁS

Ez a 9 hollywoodi híresség, igencsak lélekpróbáló tragédiákat élt túl

Mondani sem kell, attól még, hogy valaki most híres, sikeres és gazdag nem jelenti azt, hogy világéletében leányálom lett volna az élete. Ugyanolyan kemény életük lehetett, mint bárki másnak. Jó példa erre ez a 9 hollywoodi híresség, akik igencsak lélekpróbáló tragédiákat éltek át.

Nem volt könnyű élete ennek a 9 hollywoodi hírességnek:

Rose McGowan

Rose Firenzében született amerikai család tagjaként, Daniel és Terry családjába. Apja, Daniel, az Isten Gyermekei szekta olasz részlegének vezetője volt. Ő, a felesége és gyermekei a szekta tagjai voltak. A szekta megtiltotta a kapcsolatot a külvilággal, és a tagoknak sötét helyiségekben kellett élniük. A legrosszabb az volt, hogy a szekta ösztönözte a tagok közötti kaotikus szexuális kapcsolatokat. Amikor David Berg, a szekta vezetője, beakarta vonni ebbe a gyermekeket is, Rose apja rájött, hogy ideje elmenekülni. Így jelent meg a 9 éves lány az egész családjával az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokban Rose szülei elváltak és Rose az anyjával maradt. Egyszer az egyik szeretője úgy döntött, hogy megszabadul a 14 éves lánytól, és meggyőzte az anyját, hogy drogfüggő. Rose-t kórházba küldték, de sikerült elmenekülnie és a nagymamájával élt.
16 éves korában McGowan elhagyta a nagymamáját, és a barátjával kezdett élni. Akkor lett belőle pincérnő, irodai alkalmazott és pénztáros. És amikor a barátja meghalt, Rose hajléktalan lett, néha az utcán aludt.

A tragédiái ellenére, 17 éves korában Rose belépett egy Seattle-i művészeti iskolába, és megkezdődött sikeres filmművészeti pályája.
De 2007-ben újabb tragédia történt a színésznővel. Rose szörnyű autóbalesetet szenvedett, és a kitört üveg a szélvédőből megsebesítette a szemét és az arcát. A sebészeknek sikerült helyreállítani a látását és az arcát.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL