Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Ez a 9 hollywoodi híresség, igencsak lélekpróbáló tragédiákat élt túl

Szerző:
Szabó Anna
Mondani sem kell, attól még, hogy valaki most híres, sikeres és gazdag nem jelenti azt, hogy világéletében leányálom lett volna az élete. Ugyanolyan kemény életük lehetett, mint bárki másnak. Jó példa erre ez a 9 hollywoodi híresség, akik igencsak lélekpróbáló tragédiákat éltek át.

Nem volt könnyű élete ennek a 9 hollywoodi hírességnek:

Charlize Theron

A 43 éves Charlize Theron az egyik leghíresebb és legszebb színésznő Hollywoodban, aki Oscar, és Golden Globe díjas és más egyéb díjakkal is rendelkezik. De fiatalkorában szörnyű dolgokat élt át. Az apja alkoholista volt, és gyakran megverte az anyját. Amikor Charlize még csak 15 éves volt, az egyik vita alatt, apja elkezdte lövöldözni, azzal fenyegette feleségét és Charlize-t. Az anyja türelme elfogyott, elvette a fegyvert és lőtte a férjét. Amit ő tett, önvédelemnek tekintették, és nem vádolták meg őt.

Charlize később beiratkozott egy koreográfiai főiskolába, mert balett-táncos szeretett volna lenni. De 19 éves korában a térd sérülése véget vetett karrierjének. Ezután Los Angelesbe ment, ahol nem ismerte senkit, több hónapig egy olcsó szállodában élt, éhezett és nem volt pénze.
Szerencsére találkozott vele John Crosby producer, aki felismerte tehetségét.
 

híresség szór szórakozás sztár celeb
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL