SZÓRAKOZÁS

Ennyit változott az évek alatt ez a 9 híres mém-karakter!

Ha eleget szörfözöl a neten – pláne a közösségi oldalakon – akkor gyakran belefuthatsz különböző, poénos mémekbe. Ebből kiindulva pedig biztos észrevetted vannak olyanok, akik gyakran előbukkannak, ugyanis imádja őket az internet és vagy száz poént is el lehet lőni egyetlen mém-karakterrel. Kíváncsi arra, hogy kik ők valójában néznek ki manapság? Óriási változtak az évek alatt!

Mi az a mém?

A mém lehet egy módosított vagy eredeti formájában megőrzött kép vagy vicc, amit felkapott az internet. Például gyakori, hogy a képes mém általában ugyanaz, de el lehet sütni másik poénnal.
 

Success Kid

Sammy Grinner 2007-ben lett híres azután, hogy anyukája posztolta róla ezt a fotót, mikor 11 hónapos volt. A Success Kid (Sikeres Gyerek) mémet minden olyan helyzetben be lehet dobni, amikor nagydolgot vittünk véghez, teljesítettünk egy kihívást és büszkék vagyunk magunkra, ahogy láthatóan Sammy is az. A család óriási népszerűségre tett szert a fotó miatt, és ennek köszönhetően elegendő pénzt tudtak gyűjteni Sammy apjának, Justin Griner vesetranszplantációjához.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL