SZÓRAKOZÁS

Boldogság Napló - Ami felér egy Önismereti tanfolyammal

Szerző:
Szabó Anna
Amikor kezünkbe vettük a Boldogság Naplót, még a szavunk is elállt! Végre egy Napló, ami rólunk, és nekünk szól! Amelyben minden egy helyen van... Önfejlesztő gyakorlatok, pozitív megerősítések, meditációk, inspiráló idézetek, és még órákig sorolhatnánk. Inkább vedd a kezedbe, és készítsd el a személyes Boldogságtervedet!

Különös naplót tartunk a kezünkben, valóban felér egy Önismereti utazással, tanfolyammal. Mi személy szerint ilyennel még nem találkoztunk, ugyanis egy komplett Boldogságterv elkészíthető a segítségével. 

Tulajdonképpen bárhol és bármikor feltöltődhetsz az élet apró örömeivel, amikor csak kedved tartja, vagy amikor éppen szükségét érzed. Ezeken a lapokon ugyanis minden rólad és a TE boldogságodról szól.

Bár naplót tartasz a kezedben, nincs kötött időrendje. Ott ütöd fel, ahol csak akarod, akkor és úgy haladhatsz előre a felfedezésében, ahogy számodra a legkényelmesebb. Mire a végére érsz, kezedben lesz személyre szabott Boldogságterved, melynek minden részletét te magad alkottad. Hát nem fantasztikus?

 

Rendeld meg itt >>

 

boldogság könyv napló olvasás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL