Szabó Anna
{KEPGALERIA}
2. Tejből tejport, tejporból tejet
A régi „tartós tej” elnevezés a mai napig kísérti az UHT tejtermékeket. A hosszú szavatosságot sokféleképpen magyarázzák az internetezők, de a tartósítószer-tartalom és a tejpor-származás a legnépszerűbb elmélet. A kevésbé elrugaszkodott vélemények csak a vitaminokat és tápanyagokat hiányolják ezekből a termékekből.
A kiábrándító igazság azonban az, hogy az UHT tej az ultra magas hőkezelésnek, valamint az aszeptikus kartoncsomagolásnak köszönhetően őrzi meg frissességét, ráadásul úgy, hogy tápanyagtartalma is változatlan marad.
OLVASS TOVÁBB!
Karácsonyi előkészületek - Dekoráljunk együtt!
A karácsonyt megelőző hetekben otthonaink varázslatos átalakuláson mennek keresztül....
SZÓRAKOZÁSMesés advent a Pólusban - Lépj be Elfie karácsonyi birodalmába
Idén decemberben a Pólus bevásárlóközpont teljesen átváltozik: az adventi időszak alatt a hétköznapi vásárlás is igazi mesebeli él...
SZÓRAKOZÁSKarácsonyi varázslat a Camponában – Találkozz te is a Mikulással!
Decemberben ismét mesebirodalommá változik a Campona, ahol minden a karácsonyi varázslatról szól!...
5 tipp, hogy a mobiltelefonod tovább bírja – különösen, ha imádsz fotózni!
Mindannyian imádunk fotózni a telefonunkkal, a legjobb pillanatokat két mozdulattal el lehet kapni....
SZÓRAKOZÁSEgy éve Londonban volt az első World Unseen fotókiállítás - most a BEM Centerben látható!
2025. szeptember 11. és október 5. között a BEM Center egy különleges fotókiállításnak ad otthont, amely korábban, több helyszínen i...
SZÓRAKOZÁSKarrier és láthatóság - IT fejvadászat női szemmel
A digitális világban a szakmai érvényesülés nem csupán a tudáson múlik, a láthatóság legalább olyan fontos. Az IT fejvadászat és a...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK