SZÓRAKOZÁS

8 sztár, aki bevallotta, hogy családon belüli erőszak áldozata volt

A családon belüli erőszaknak sajnos olyan dolog, ami bárkivel megeshet, függetlenül kortól, nemtől, státusztól. Ezeket a sztárokat sem kerülte el, hogy gyerekkorukban vagy felnőttként, de megtapasztalják a fizikai vagy éppen az érzelmi bántalmazást.

Őszintén bevallotta ez a 8 híresség, hogy családon belüli erőszak áldozata volt:
 

Halle Berry

Halle Berry arról mesélt az NBC-TV Natalie Morales-nek adott interjújában, hogy az apja verte az anyját.

„Önértékelési problémákkal küszködtem. Soha nem kellett menekülésre fognom, de időnként rossz társat választottam, és kirohantam az ajtón, ha gyanítottam, hogy lehetséges az erőszak ” - mondja.

A lelki hegek Berry édesanyjánál is megmaradtak: "Még mindig küzd azzal, hogy miért tűrte a bántalmazást, és miért tette ki a gyerekeit ennek a környezetnek."

Ezen tapasztalatok miatt Berry támogatja a Jenesse Center -t, egy Los Angeles -i családon belüli erőszak beavatkozási programját, amely menedéket, támogatást és egyéb szolgáltatásokat nyújt a bántalmazó kapcsolatban élő nőknek és gyermekeiknek.

„Ez köt össze engem ezzel a szervezettel” - mondta Berry egy 2015 -ös rendezvényen, amelyet a Jenesse Center javára tartottak. „Úgy tűnik, legyőztem, de tényleg nem. Az elmém csendjében még mindig küzdök. Tehát, miközben segítek ezeknek a nőknek, magamon is segítek. És nagyrészt ezért vagyok itt. ”
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL