Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

8 letehetetlen olvasnivaló a tavaszra - Nagysikerű könyvek bestseller szerzőktől!

Szerző:
Szabó Anna
Az a fajta könyvmoly vagy, aki heteken belül – ha nem napokon! – belül kiolvas egy könyvet? Akinek nehéz igazén jót ajánlani? Akit kicsit minden érdekel? Akkor hadd mutassunk neked különböző műfajokban az újdonság erejével bíró izgalmas, top listás nagysikerű könyveket bestseller szerzőktől, hogy a tavaszi hónapokban is legyen mit olvasnod!

{KEPGALERIA}

Patricia MacDonald - A, mint alibi

Az idei év egyik legnagyszerűbb krimije! Sokan bizony fordulatos és „sokkolóan” izgalmasnak könyvnek jellemezték. Imádni fogják ezt a könyvet a pszichothriller és a klasszikus detektívregények rajongói!

Alex élete egy szempillantás alatt romba dől, amikor autóbalesetben elveszíti a szüleit. A lány ügyvédje ráadásul azt mondja, hogy van egy eltitkolt nővére. 

Ellenben Dory sosem ismerte a szüleit és csak másodrendű gyermek volt az örökbefogadó családjánál. Mikor a család szeretett, elsőszámú, vér szerinti gyerekét megölik, a gyanú Dory-ra terelődik…

Harminc év után Alex és Dory találkozik. Alexben rövidesen felmerül a kérdés… lehet, hogy hiba volt? Vajon ki akarhat az életére törni? 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL