Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

8 letehetetlen olvasnivaló a tavaszra - Nagysikerű könyvek bestseller szerzőktől!

Szerző:
Szabó Anna
Az a fajta könyvmoly vagy, aki heteken belül – ha nem napokon! – belül kiolvas egy könyvet? Akinek nehéz igazén jót ajánlani? Akit kicsit minden érdekel? Akkor hadd mutassunk neked különböző műfajokban az újdonság erejével bíró izgalmas, top listás nagysikerű könyveket bestseller szerzőktől, hogy a tavaszi hónapokban is legyen mit olvasnod!

{KEPGALERIA}

Paulo Coelho - Az Ötödik Hegy

Azok, akik egy kis fényre, megvilágosodásra vágynak, szellemi értékekre, bölcsességekre, útmutatásra, mindig kaphatnak eleget Paulo Coelho regényeiből és ezalól új könyve sem képez kivételt! Ezúttal Paulo coelho egy bibliai történetet mesél el mai nyelven:

A Krisztus előtti 9. században játszódik a történet. Akháb izraeli király felesége óhajára üldözőbe veszi azokat, akik nem imádják a föníciai Ötödik Hegy isteneit. De Illés megmenekül, és az Úr angyalának javaslatára elhagyja Izraelt. A vérszomjas hercegnő hazájában, egy özvegyasszony házában talál menedékre, mert ott várja ki küldetését, ami nem más, minthogy le kell győznie a világszép Jézabelt.
Ám a fiatal próféta életébe beköszönt a szerelem, de a rövid békés időszak véget ér és szembesülnie kell azzal, mit is jelent a sors…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL