SZÓRAKOZÁS

10 filmes pár, akik kiváló példák a szeretet nélküli, mérgező kapcsolatokra

Szinte minden filmnek vagy sorozatnak van egy szerelmi története, amely elbűvölni a nézőket. Azonban néha szörnyen egészségtelen kapcsolatokat mutatnak be nekünk a romantika és a szerelem álarca mögé rejtve. A megbabonázott nézők észre sem veszik ezeket a részleteket, és megpróbálhatják életüket a filmben bemutatott minták szerint felépíteni.

Mutatunk 10 filmes párt, akik nézők millióit varázsolták el. Közülük azonban nagyon kevesen veszik észre, hogy kapcsolataik korántsem tökéletesek.

Micsoda nő - Edward és Vivian

A való élet társadalmi és kulturális tabui minden bizonnyal szerepet játszottak volna, és Edward nem tudott volna hivatalos kapcsolatot kezdeni egy prostituáltal, mert túl kockázatos lett volna. Ezeknek a kapcsolatoknak az alapja sok kérdést is felvet. Például Edward valójában úgy vásárolja meg Vivian szerelmét, hogy ruhákat, ékszereket és egyéb holmikat ad neki, miközben a nézők ezt a gesztust a szeretet jeleként érzékelik.

A film eredeti befejezése valójában nem olyan boldog. Meghalt Vivian barátja, Kit, míg Edward kidobja Viviant az autójából az összes pénzzel együtt, amelyet neki fizetett. De a nézők készek megfizetni a mesét, ami hiányzik a való életükben, ezért írták újra a forgatókönyvet, és Viviant Hamupipőkévé változtatták.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL