SZEX, SZERELEM

Valentin napi ajándék a szerelmednek: mivel érdemes őt meglepni?

Az ajándékozásról szóló útmutatók, ötletek nagy többségében olyan tanácsokat kapunk, hogy mit vehetünk hölgy ismerőseinknek. De ez nem azt jelenti, hogy a férfiak nem szeretnek ajándékot kapni, sőt! Nem szabad elhanyagolni párunkat, főleg, amikor a szeretetünkről, szerelmünkről akarjuk meggyőzni.

Ha nem vagy biztos benne, hogy mivel vehetnéd le a lábáról a párodat, akkor a Shopalike valentin ötletei segíthetnek.

Mi a tökéletes ajándék a párodnak?

Nem állítjuk, hogy tudjuk, hogy mi a legjobb ajándék a párodnak, hiszen személyesen nem ismerjük. Azonban segíteni tudunk, hogy milyen irányba gondolkozz a tökéletes ajándék megtalálásához!
Szerintünk egy ajándék nem minél drágább, annál jobb, hanem minél személyesebb, annál szuperebb!

2021. február = Valentin nap!?

Könnyen lehet, hogy nektek a 2021 Valentin napja is más lesz, mint az eddigi éveké. Nem lesz lehetőség beülni egy étterembe, külföldre utazni rendkívül nehézkes és drága (bár lehetséges: Egyiptom, Mexikó és még néhány ország „mindössze” egy PCR tesztet kér, de hazaérkezve még két teszt vagy karantén kötelező), egy éjszakai sétára sem mehetünk ki és még sok szempontból le vagyunk korlátozva.
De ez nem azt jelenti, hogy meg kell elégednünk egy ajándékkal, sőt!

Mit szeret a párunk?

Lehet, hogy az utóbbi egy évben el is feledkeztünk arról, hogy mik (voltak) a párunk igazi passziói, kedvenc tevékenységei. De ez egy jó alkalom, hogy ismét belegondoljunk. Ő egy „kinti” (outdoor) típusú egyéniség? Egy túrabakancs, kabát, hátizsák kiváló ajándék lehet, főleg, ha egy közös túrával kapcsoljuk össze: például az egyik magyar hegységbe a Mecsektől a Bakonyon át az Északi-középhegység csúcsaihoz.

De lehet, hogy egy kis offline együttlétre, kényeztetésre vágyik: egy fürdőköpeny vagy köntös jó ajándék lehet, vagy egy füstölő vagy aromaterápiás illat is: főleg, ha egy szerelmes pillanatot hoz vissza.

Főzhetünk vagy rendelhetünk valami egészen újdonságot: ha nem lehet egy kedvenc desztinációra elmenni, még mindig lehet egy ottani különlegességet elkészítve a hely hangulatát idéző / visszaadó zenét hallgatni vagy filmet nézni.
Vagy mindig szeretett edzeni és konditerembe járni, de ez mostanában elmaradt? Egy jógamatrac, súlyzószett, esetleg egy húzódzkodóvas lehet a megfelelő ajándék!

Ezek persze csak általános tippek. Ha ez segíthet, álljunk meg, kapcsolódjunk le az internetről, és gondolkodjunk párunk kedvenc időtöltésein: mondjuk a 2019-es évből. Ez egy könnyítő kiindulópont lehet.


Nagy levegő, 2021 Valentin nap indul!

Tudjuk, hogy nem könnyű az utóbbi időben kiszakadni a napi rutinból. De ez még nem ok arra, hogy ne vegyünk egy nagy, mély levegőt és ne próbáljunk meg változtatni! Akár egy kisebb, néhány ezer forintos tétel is széppé teheti a napunkat!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL