Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Vágysz az igaz szerelemre? - Megerősítések a szerelem bevonzásáért és megtalálásáért

Szerző:
Szabó Anna
Valószínűleg hallottál már a megerősítések erejéről. Lehetsz hívő vagy szkeptikus, de szinte biztos, hogy tettél már velük egy próbát. Ha esetleg mégsem hallottál róla, akkor röviden összefoglaljuk, miről is van szó.

A megerősítések pozitív kijelentések a vágyott céllal kapcsolatban. Ha gyakran elismétled őket, akkor beépülnek a tudatalattidba, ezáltal pedig a viselkedésed és a hozzáállásod részét fogják képezni. A szerelemről szóló megerősítések segítenek abban, hogy képes legyél jobban szeretni és szeretve lenni.

Szerelmi megerősítések

Mindenki szeretne minél több szeretet az életébe, legyen szó munkatársakról, családról vagy barátokról. Ha azonban szerelemre fordul a helyzet, akkor vannak bizonyos mondatok, melyek nagy segítséget jelenthetnek. Ezekből hoztunk el néhányat.
 

Szerelmi megerősítek – Hogyan ismételgesd őket?

1. Válassz ki néhány állítást a lenti listából, és napjában többször mondd el magadnak!

2. Annyiszor ismételheted el őket, ahányszor csak szeretnéd. Bátran gondolj rájuk, ha éppen van egy kis szabadidőd, és nem foglalja le a figyelmedet minden más.

3. Ha különböző állításokat szeretnél ismételgetni, akkor egyszerre egyet válassz ki, és máskor térj át a másikra. Így ez könnyebben rögzül a tudatalattidban, és hamarabb valóra is válik.

4. Helyzettől és a hangulatodtól függően az állításokat ismételgetheted magadban, hangosan vagy suttogva is.

5. Higgy abban, amit mondasz, hiszen ha közben azt gondolod, hogy soha nem fognak valóra válni, akkor jó eséllyel így fog történni.
 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL