SZEX, SZERELEM

Pajzán, de ünnepi hangulatban

Az ünnep meghittsége sok párt elvarázsol. Ha te is alig várod már kedveseddel, hogy kettesben maradjatok végre karácsony este, lepjétek meg egymást néhány csak kettőtökre tartozó aprósággal!Az igazi nőnek talán nem is kell magyarázni, hogy a romantikus estéhez három dolog kell igazán: te, a kedvesed és az a bizonyos szexi fehérnemű. Ám a hatást fokozhatod. És miért is ne tennéd, hiszen az Ünnep végül is a szeretetről szól. Ráadásul, ha már csak egymás társaságát élvezitek, akkor már huncutkodni is ér. Adjátok meg a módját!
 

Plüss bilincs és angyal szemmaszk

Ha szerettek kísérletezni, és mindketten úgy érzitek, már tényleg kinőttetek a papás-mamás játékból, próbáljatok ki valami érzékibbet! Már önmagában is izgi ha csak a testi gyönyört érzed, de nem látod, miközben egy olyan ember okoz neked örömet, akiben tudod, megbízhatsz.

A hatást garantáltan fokozza, ha teljesen feladod magad, és hagyod kezeidet lebilincselni. A hideg-rideg bilincset vagy madzagot váltsd le pihe-puha plüss bilincsre, a szemedre pedig húzzál még finomabb anyagból készült maszkot. Ezek látványa is pajkos tettekre sarkalnak titeket.

 

Különleges szívek

Az ünnepi pompához elengedhetetlenek bizonyos kellékek: mint például a bornyitó, evőeszközök, ruhák… Amikor választanod kell, ragaszkodj bizonyos formákhoz és színekhez. Ha magatokra maradtatok, teremts azzal is intim hangulatot, hogy a különlegesebbeket csak kettőtök jelenlétében használod. Ez alatt a szív alakban végződő bornyitót, bordó pongyolát, vörös mécseseket… értjük.

 

Masszázsolaj

A már önmagában is pajkos jelentéssel bíró masszázs olaj hatását fokozhatod, ha afrodiziákum tartalmút választasz. Lehet az almás-fahéjas, felpörgető csilis, vagy édes marcipános, csokis.

 

 

Mit szeretnél, ki legyek?

Minden pasit felizgat a szerepjáték, a jelmez. Ünnep lévén varázsold át magad angyalkává, krampusszá vagy ami csak eszedbe jut karácsonykor. A lényeg, hogy magadat minél étvágygerjesztőbben tálald.

 

Páros társasjáték

Persze gondolhatsz itt arra a bizonyos lépegetős szőnyegre is, ami a házibulik egyik kedvelt kelléke volt. De mi itt kifejezetten az olyan vágykeltő, erotikus játékokra gondolunk, mint a ruhaelhagyós póker, valamint az Érzékek birodalma. Ez utóbbi mind az 5 érzéket felébreszti, mivel benne van minden, ami egy izgalmas kapcsolathoz kell: humor, szenvedély, megértés, izgalom, gyengédség.

 

Csak pörögnek a filmkockák...

És ti is velük pörögtök fel. Ez a megoldás akkor a legkézenfekvőbb, ha átutaztátok, mulattátok az egész karácsonyt, ne adj Isten az egész hetet – céges bulistól, baráti és családi összejövetelekkel bezárólag. Pihentető, kényelmes, mégis tettekre sarkalló elfoglaltság. Ám az elején szögezzétek le, kinek milyen stílus jön be, hisz kinek a pap, kinek a papné…

 

Még egy meglepetés a fa alatt:

Ha egyébként is függők vagytok, ami alatt azt értjük, hogy nemcsak egymásra, hanem a különleges szexuális játékokra is rá vagytok kattanva, akkor érdemes körülnéznetek néhány (akár online) szexshopban. Ilyenkor dőzsölhettek a páros ajándékokban, ugyanis már az erotikus áruházak is meglovagolják, vagy még inkább kihasználják a karácsonyi vásárlásdömpinget.

Speciális karácsonyi csomagokkal és egyéb szetteket lehet beszerezni ilyenkor. Az összeállításokban többnyire legalább 1 darab erotikus DVD-t, szexi fehérneműt és bolttól függően különböző játékszerek vannak.

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL