SZEX, SZERELEM

Lassú szex: 4 ok, amiért divatba jött és megőrülnek érte az emberek – megmutatjuk, hogyan csináljátok!

A lassú szex lényege a test tudatos felfedezése. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Általa tejesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz, visszahozva a tüzet a hálószobába. Mindjárt látni fogod, milyen izgalmas lehet ez a fajta szex a nemi életed számára!

Lassú szex: a szerelmi trend így frissíti fel szexuális életét

Nyugodtan és a csúcspontra nehezedő nyomás nélkül - ezt ígéri a lassú szex. Mert tedd a kezedet a szívedre: amilyen szép a szerelem és a szex, olyan gyakran aggódunk miatta. Ott a félelem a kudarctól, a problémák az orgazmussal - mindez valóban megnehezíti a vágyat és a szerelmet, különösen a hosszú távú kapcsolatokban. Mert a valóság gyakran így néz ki: A szex egyre kevesebb lesz, egyoldalúbbá válik, és eléritek a pontot, amikor azt mondjátok: a kapcsolat munka. Ám a lassú szexre vonatkozó tippjeink az új, forró szexuális élet jegyei lehetnek.

Mi az a lassú szex?

A lassú szex kifejezés Diana Richardson testgyógyászhoz és tantratanárhoz nyúlik vissza, aki egy egész könyvet szentelt a témának. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Párként tudatosan szántok időt a szerelmeskedésre, hosszú ideig fedezve fel egymás testét, és új örömpontokat. A lassú szex tehát teljesen ellentéte annak, amit a pornóból, a TV -ből és a társaiból tudunk, mert nem maga az orgazmus a cél, hanem a pár közötti intimitás.

Kinek való a lassú szex?

Alapvetően mindenki élvezheti a lassú szexet - akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él. Az egyetlen követelmény, amelyet teljesíteni kell, hogy a szexuális partner: örömmel fedezze fel a szex szelíd formáját. Ez ugyanolyan jó lehet az alkalmi szexpartnerrel, mint a hosszú távú partnerrel. De különösen az utóbbival a lassú szex teljesen új (szerelmi) világokat nyithat meg, és felfrissítheti az esetleg ellaposodott szexuális életet. Teljesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz.
 

Pozíciók a lassú szexhez

Misszionárius pozíció: Ha be vagytok indulva, akkor lassan mozogjatok vagy csak tartsátok a péniszt a hüvelyben. Ez különösen jól működik a misszionáriusi pozícióban. Itt a legjobb a szemkontaktus is.

Kanál helyzet: A hajlított lábú kanálpozíció alkalmas a lassú szexre is, mivel a partner (ek) könnyen behatolhatnak.

Olló-pozíció: Népszerű póz az oldalon fekve, miközben a pénisz a hüvelyben van. Tipp: A „lágy behatoláshoz” a legjobb az ollós helyzet, amelyben a pár lábát ollóként keresztezik.

Valószínűleg a legfontosabb tipp a lassú szexhez az, hogy legyünk kíváncsiak és nyitottak, és próbáljuk újra, még akkor is, ha az első vagy a második alkalom nem volt olyan jó.
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL