SZEX, SZERELEM

Lassú szex: 4 ok, amiért divatba jött és megőrülnek érte az emberek – megmutatjuk, hogyan csináljátok!

A lassú szex lényege a test tudatos felfedezése. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Általa tejesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz, visszahozva a tüzet a hálószobába. Mindjárt látni fogod, milyen izgalmas lehet ez a fajta szex a nemi életed számára!

Lassú szex: a szerelmi trend így frissíti fel szexuális életét

Nyugodtan és a csúcspontra nehezedő nyomás nélkül - ezt ígéri a lassú szex. Mert tedd a kezedet a szívedre: amilyen szép a szerelem és a szex, olyan gyakran aggódunk miatta. Ott a félelem a kudarctól, a problémák az orgazmussal - mindez valóban megnehezíti a vágyat és a szerelmet, különösen a hosszú távú kapcsolatokban. Mert a valóság gyakran így néz ki: A szex egyre kevesebb lesz, egyoldalúbbá válik, és eléritek a pontot, amikor azt mondjátok: a kapcsolat munka. Ám a lassú szexre vonatkozó tippjeink az új, forró szexuális élet jegyei lehetnek.

Mi az a lassú szex?

A lassú szex kifejezés Diana Richardson testgyógyászhoz és tantratanárhoz nyúlik vissza, aki egy egész könyvet szentelt a témának. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Párként tudatosan szántok időt a szerelmeskedésre, hosszú ideig fedezve fel egymás testét, és új örömpontokat. A lassú szex tehát teljesen ellentéte annak, amit a pornóból, a TV -ből és a társaiból tudunk, mert nem maga az orgazmus a cél, hanem a pár közötti intimitás.

Kinek való a lassú szex?

Alapvetően mindenki élvezheti a lassú szexet - akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él. Az egyetlen követelmény, amelyet teljesíteni kell, hogy a szexuális partner: örömmel fedezze fel a szex szelíd formáját. Ez ugyanolyan jó lehet az alkalmi szexpartnerrel, mint a hosszú távú partnerrel. De különösen az utóbbival a lassú szex teljesen új (szerelmi) világokat nyithat meg, és felfrissítheti az esetleg ellaposodott szexuális életet. Teljesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz.
 

Hogyan működik a lassú szex? Lépésről lépésre magyarázva

Lazuljatok el: Sokan úgy vélik, hogy az ágynak mindig szenvedélyesnek és impulzívnak kell lennie. De mielőtt bármi történne, szánjatok időt és tervezzétek meg az együttlétet - legalább egy órán keresztül! Mert a nyugodt légkör elengedhetetlen a lassú szexhez. Tehát szánjatok időt arra, hogy lenyugodjatok. Egyeseknél a meditáció, a jóga vagy a pihentető zene segíthet. Mindezt megtehetitek együtt vagy külön-külön is.

Tudatos érintés: Ami az előjátékot illeti, szó szerint lassan haladjatok. Masszázs, simogatás, szaglás, nyitott és csukott szemmel való érzés, mindez megengedett. Ami itt nem divatos: vad érintések, nemi szervek stimulálása vagy behatolása. Tippünk: az elején legyen kevesebb csók. Ez elsőre furcsa lehet. Az, hogy ilyen sokáig összpontosítotok egy dologra, teljesen új élményt jelent a túlzottan stimulált agyunk számára.

Beszélgessetek: a beszéd különösen fontos. Az empatikus szex szerves része az, hogy elmondjátok, hogy érzitek magatokat.
Irányítsátok a légzést: Időnként ellenőrizd a légzésedet, mert gyakran öntudatlanul visszatartod a lélegzeted, emiatt feszült és stresszes lehetsz. Akkor már csak a partner testét kell feltárni, mintha még soha nem nyúltál volna hozzá.

Lassan növeljétek az örömöt: A következő lépésben egy kicsit tovább léphettek és jöhet a csók. Először lassan és óvatosan, aztán egyre szenvedélyesebben. Szánjatok időt a behatolásra. A lassú szex különlegessége, amelyet a legtöbb ember kezdetben teljesen abszurdnak tart, hogy nincs behatolás. Teljesen jó élvezni a lassú szexet minden behatolás nélkül. Sok házaspár arról számol be, hogy újjáéledt az egymás iránti szeretetük, és hogy az intimitás révén újra felfedezték kapcsolatukat és szexualitásukat.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL