SZEX, SZERELEM

Lassú szex: 4 ok, amiért divatba jött és megőrülnek érte az emberek – megmutatjuk, hogyan csináljátok!

A lassú szex lényege a test tudatos felfedezése. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Általa tejesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz, visszahozva a tüzet a hálószobába. Mindjárt látni fogod, milyen izgalmas lehet ez a fajta szex a nemi életed számára!

Lassú szex: a szerelmi trend így frissíti fel szexuális életét

Nyugodtan és a csúcspontra nehezedő nyomás nélkül - ezt ígéri a lassú szex. Mert tedd a kezedet a szívedre: amilyen szép a szerelem és a szex, olyan gyakran aggódunk miatta. Ott a félelem a kudarctól, a problémák az orgazmussal - mindez valóban megnehezíti a vágyat és a szerelmet, különösen a hosszú távú kapcsolatokban. Mert a valóság gyakran így néz ki: A szex egyre kevesebb lesz, egyoldalúbbá válik, és eléritek a pontot, amikor azt mondjátok: a kapcsolat munka. Ám a lassú szexre vonatkozó tippjeink az új, forró szexuális élet jegyei lehetnek.

Mi az a lassú szex?

A lassú szex kifejezés Diana Richardson testgyógyászhoz és tantratanárhoz nyúlik vissza, aki egy egész könyvet szentelt a témának. Egyszerűen fogalmazva, a lassú szex a szerelem lassított és figyelmes formája. Párként tudatosan szántok időt a szerelmeskedésre, hosszú ideig fedezve fel egymás testét, és új örömpontokat. A lassú szex tehát teljesen ellentéte annak, amit a pornóból, a TV -ből és a társaiból tudunk, mert nem maga az orgazmus a cél, hanem a pár közötti intimitás.

Kinek való a lassú szex?

Alapvetően mindenki élvezheti a lassú szexet - akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él. Az egyetlen követelmény, amelyet teljesíteni kell, hogy a szexuális partner: örömmel fedezze fel a szex szelíd formáját. Ez ugyanolyan jó lehet az alkalmi szexpartnerrel, mint a hosszú távú partnerrel. De különösen az utóbbival a lassú szex teljesen új (szerelmi) világokat nyithat meg, és felfrissítheti az esetleg ellaposodott szexuális életet. Teljesen új és szuper intenzív módon ismered meg azt, akit szeretsz.
 

Milyen előnyökkel jár a lassú szex?

Nemcsak a nőknek kell küszködniük a bizonytalanságokkal a szex során, ez a férfiakra is igaz. Az orgazmus kérdés mindkét nem számára problémát jelenthet, vagyis az, hogy a nők sokkal ritkábban élik meg a csúcspontot egy kapcsolatban. Emellett lassú szex segíthet megtörni a nemi sztereotípiákat, hogy a férfinak csak a szex meg a kielégülés a fontos. De hogyan?

A lassú szex során csak érezni és érzékelni kell, és mindkét partner behatolása és csúcspontja alárendelt szerepet játszik, ez szakít a klasszikus nemi szerepekkel. A férfiaknak "engedélyük" van arra, hogy megmutassák szexualitásuk "gyengéd" oldalát. A lassú szex lehetőséget kínál a nőknek, hogy új erogén zónákat fedezzenek fel vagy jobban megismerjék őket. Ám az a legjobb benne, hogy képes egészen újszerűvé varázsolni az együttlétet és visszahozni a tüzet a hálószobába!
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL