SZEX, SZERELEM

Kutatás bizonyította: Azok az emberek, akik gyakran használnak emojit, többet szexelnek!

Egyesek irtóznak az emojik használatától, mások pedig el sem tudják képzelni nélkülük a kommunikációt. Azonkívül, hogy könnyen kifejezhetjük velük az érzéseinket, gondolatainkat, mit árulhat el még rólunk? Egy kutatás szerint azok például azt, hogy többet szeretkezünk!

A PLoS ONE folyóiratban megjelent új tanulmány szerint rengeteget elárulhatnak a szmájlik a szerelmi életünkről. Valójában az emojik használata nemcsak a gyakori nemi életről árulkodik, hanem az aktívabb és sikeresebb randizási szokásokra is utal.

Két kutatást is végeztek!

Ezek a következtetések a Kinsey Intézet kutatóinak két külön tanulmányából származnak. Az első tanulmányban 5337 egyedülálló amerikai adatait elemezték, amelyet úgy terveztek, hogy tükrözze az Egyesült Államok demográfiai sokszínűségét. A résztvevők 18 és 94 év közöttiek voltak, és legtöbbjük heteroszexuális (87 százalék).

Az emberek okai a hangulatjelek használatára változatosak és magukban foglalják azt, hogy szeretnék-e személyiségüket, az érzéseiket kifejezni, gyorsabbá tenni a kommunikációt és mert divatos.

A résztvevők kitöltöttek egy felmérést, amelyben megkérdezték őket, hogy használnak-e hangulatjeleket, és ha igen, miért. Továbbá több kérdést is feltettek nekik nemi életükkel kapcsolatban, hogy milyen gyakran randiznak és a randik végén csókolóznak-e, illetve milyen gyakorisággal végződik a találkájuk az ágyban.

Ahol több pozitív válasz érkezett, ott az derült ki, hogy hangulatjelek gyakori használata az elmúlt évben több első randevút eredményezett, valamint gyakoribb szexuális tevékenységet.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL